Dubai 11/05

20140520-071212.jpgNa de heftige snowboard les van 10 mei was het weer tijd om….je raad het al een stranddag. Deze stranddag liep anders dan anders.

De stranddag begon weer hetzelfde als altijd, we ontbijten in het hotel (ja alweer met bananenbrood), regelde een parasol bij de receptie en gingen met het busje naar het strand.

Bij het strand aangekomen zette wij de parasol op om daar onder te zitten (geloof mij met 39 graden vind je dat fijn), maar het waaide die dag best wel en wij zagen al verschillende parasols weg waaien over het strand, daar moet je best om lachen want de mensen rende er lekker achteraan terwijl wij dachten onze parasol blijft wel zitten want die is stevig en daar ging het mis, want we kregen last van karma.

De wind wilde graag met onze parasol spelen en gelukkig had ik dit keer snelle reflexen want ik pakte de parasol in een speer op en ik hoefde niet te rennen, helaas de stang was wel scheef, maar vriendlief boog deze recht en zij dat we geen parasol konden gebruiken want we hadden geen zin om te rennen, tenslotte hadden we dat deze vakantie al gedaan! Jammer maar helaas, we moesten in de volle zon zitten.

Nou ja dan maar lekker afkoelen in het water eenmaal aangekomen rende wij het water in om er vervolgens weer hard uit te rennen, overal waren kwallen. En eigenlijk durfde we het niet aan om in het water te zwemmen. Hmm dat ging mooi ook niet door.

Inmiddels was het al lunch tijd geworden en liepen we richting het park om te lunchen, dan gaan we daar maar verkoeling zoeken, helaas stond het bord er weer dat er alleen maar vrouwen en kinderen naar binnen mochten. Dit was op zijn zachtst uitgedrukt vervelend. We moesten wat verkoeling hebben! Dus besloten we om een eindje te lopen naar het bezinestation.

Eenmaal (oververhit) bij het bezinestation stonden daar heerlijke koude drankjes en heerlijke broodjes en airco! We namen een broodje en wat te drinken en deze dronk ik extra traag op, ik moest genieten van de koelte.

Inmiddels was de wind wat gaan liggen en liepen we op een zeer rustig tempo terug naar het strand. We dachten dat de kwallen wel weg waren zo konden we verkoeling zoeken, want de parasol durfde we nog steeds niet op te zoeken, we liepen het water in stukje bij beetje en ineens he bah kwallen, helaas weer geen zwemmen.

Na deze desillusie waren we helemaal klaar met het strand we gingen wachten op het busje, daar was verkoeling. Eenmaal terug gingen we relaxen omkleden en lekker eten. Ik durf helaas niet met zekerheid te zeggen waar we hebben gegeten. Maar het was vast weer een flink portie eten zoals altijd!

Na dit zijn we weer gaan slapen, op naar een nieuwe dag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.