Dubai 12/05

Photo 23-05-14 20 56 00

Dubai liep bijna op zijn einde, we hadden alles gedaan wat we wilde en vandaag wilde we toch ook weer wat rustiger aan doen.

Ik werd die dag wakker met een “meh”gevoel, ik was niet helemaal oke, waarschijnlijk de warmte, maar toch. We deden rustig aan en ontbeten in de mall waar we heel lang bleven zitten, vriendlief had inmiddels door dat ik niet helemaal lekker was en besloot dat het een goed idee was om rustig aan te doen. Eigenlijk wilde we vandaag nog wat gaan doen en mensen hadden ons de hop-on-hop-off tourbus aangeraden, maar deze vonden we te duur. Dus gingen we niet doen.

We liepen terug naar het hotel waar een vrouw zat waarbij je excursies konden boeken. Daar vonden we de Dessert Safari, deze leek ons wel heel erg leuk! We besloten dat we die morgen zouden gaan doen, de vrouw zei dat we om half 9 weer bij het hotel zouden zijn en dus kwam dat precies goed uit met de planning van het vliegen. Maar niet vandaag, omdat ik niet zo lekker was.

We bleven even in het hotel, even hangen op de kamer. En niet veel later gingen we lunchen bij onze mall. We besloten om de avond naar de Dubai mall te gaan, daar kan je lekker eten en heb je heel veel keuze aan restaurantjes.

Na al het eten was ik wel weer een beetje opgeknapt maar toch besloten we rustig aan te doen, we trokken onze zwemkleding aan en gingen boven op het dak van het hotel zwemmen (ow dat is zo cool).

Daar hebben we een aantal uur doorgebracht en vervolgens pakte we de trein naar Dubai Mall.

Daar wisten we nu de weg en konden we in een keer doorlopen naar de restaurants. Het restaurant waar we eerst wilde gaan eten was vol, bummer het zag er zo lekker uit, maar al snel kwamen we in een ander restaurant terecht en het beste van alles we konden buiten zitten met uitzicht op de fonteinen, heel cool! We zagen drie shows en vervolgens liepen we wat rond het plein. We haalde twee heerlijke cupcakes bij the Humingbird bakery en gingen terug naar het hotel.

Daar genoten we van de cupcakes (wat waren die lekker gelukkig hebben wij niet van die lekkere cupcakes te koop). Daarna gingen we heerlijk slapen ons klaarmaken voor een nieuwe en de laatste dag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.