Dubai 13/05

Photo 23-05-14 21 11 59

Onze laatste dag in Dubai, vonden we dit jammer? Ja want ik had best nog wel langer willen blijven. Maar aan alle goeie dingen komt een eind zo ook aan Dubai, gelukkig hadden we nog 1 dag.

We begonnen met uitslapen en aten een cinamonroll bij Cinebon (ooow zo lekker). En gingen weer terug naar het hotel, we moesten onze koffers inpakken. Altijd een spannend moment de koffers inpakken, heb ik niet te veel gekocht? En pas alles er nog in? Ja alles paste er nog in! En voordat ik het wist was mijn koffer ingepakt en lagen de spullen voor de terugreis alleen nog in de kamer, de rest was opgeruimd.

We gingen inmiddels weer op weg om te lunchen (jeetje volgens mij eet ik alleen maar op vakantie). En na de lunch was het tijd om onze spullen in te pakken voor de woestijnsafari. We werden opgehaald en uiteindelijk zaten we met zijn zessen in de auto.

Het eerste stoppunt kwamen we aan bij een of andere supermarkt in de middle of noway, hier konden we nog wat te drinken kopen, wij vroegen ons echt af waar we in hemelsnaam in beland waren, want dit was heel vaag. Na een half uurtje rijden werden we weer ergens afgezet, de auto zou hier vanaf vijf uur vertrekken, we konden daar wat eten en wat drinken, ook konden we quat rijden, maar die waren zo gammel dat we dat echt niet deden. We hadden het idee dat we een kat in de zak hadden geboekt en we vonden het op dat moment ook echt niet leuk.

Inmiddels waren er nog twee auto’s van dat bedrijf bijgekomen en werden de banden een stuk leger gemaakt om de woestijn in te gaan. Daar gingen we!!

Over de rit van de woestijn kan ik vertellen het was hobbelig en ik vond het super eng! Vriendlief vond het geweldig en heeft ook een stukje geflimd, hoe ik daar op kijk….alsof ik een groot monster heb gezien, nee ik ben niet charmant voor de camera.

Na dit avontuur werden we in een ander gedeelte van de woestijn waar een soort kamp was. Op dat kamp kon je kameelrijden, hennahtattoo laten zetten en dergelijke, ook was daar de BBQ. Tijdens de BBQ kwam er een arabische danser om te dansen (duh wat doet een danser anders) vervolgens kwam er een buikdanseres en daarna kwam er toch een eind aan de avond om 20:00 uur was het afgelopen, en wij moesten nog terug naar het hotel want we waren zo zanderig dat we toch wel even wilde douchen voordat we naar huis vlogen.

Om kwart voor negen kwamen we het hotel in, we stormde naar boven waar we de halve woestijn uit onze schoenen klopte (er kan echt heel veel zand in een schoen). Vervolgens onder de douche en de laatste spullen in de koffer gooide, we werden weer door de luxe lexus opgehaald en naar het vliegveld gebracht, daar ging het allemaal heel vlot en na een lange vlucht (deze duurde eindeloos) waren we weer thuis vanuit Dubai.

Het was een geweldige vakantie die te snel aan het einde kwam. We gaan zeker terug! Dubai you are amazing.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.