Een Flijmscherpe start met Anita Active

_R3A4515
Afgelopen zaterdag was eindelijk het AnitaEvent om ons op Flijmscherp te zetten voor 2020. Tijd om te starten met 2020 (was ik al een beetje) en mijzelf klaar te maken voor #Flijmschermetanita.

Omdat ik om half 4 in Rotterdam moest zijn stond ik om 14.00 uur keurig klaar bij de P&R van Westraven waar ik werd opgehaald door Mirjam, in de auto zaten Elly en Joyce al klaar! Een voordeel met een groep meiden, we reden snel door omdat we zo druk aan het kletsen waren. Om 15.00 uur kwamen we aan in Rotterdam bij het Recreatiecentrum Oostervant. Daar was het weer een warm welkom van alle Anitameisjes en Marjon. We kregen wat te drinken en wat lekkers en daarna nam Marjon het woord.

Waarom we met zijn alle bij elkaar waren? De Momentum (model 5529) bestaat 10 jaar en daarom is er een Iconic edition ontworpen een Iconic Grey met gele accenten, daarnaast is de Delta pad Air in dezelfde toffe gele kleur en is er een bijpassende tight uitgebracht en wij mochten deze testen!
Het leuke is dat beide BH’s uniek zijn. De Air Control Deltapad heeft exclusief epatenteerde schuimschalenen hebben de superfijne Anit Sweat management, waardoor het zweet fijn afgevoerd worden.
De momentum heeft naadloos voorgevormde cups waardoor ze perfecte ondersteuning bieden, naast deze fijne functie is die zeer goed voor de zwaardere sporten.
_R3A4067
Na het welkomstwoord krijgen we allemaal een gele tas met daarin een sportBH (in mijn geval de momentum), een tight en een shirtje die gedrukt is door ikBdruk.
Natuurlijk ben ik bekend met de Bh’s van Anita en naast de Delta Pad Air is de momentum toch echt wel een favorietje. Met de tight was ik nog niet bekend, dus die kon ik goed uittesten.
Na de complete omkleedsessie was het toch echt wel tijd om aan de slag te gaan, want Trainer Frido van Flijmscherp stond klaar om ons te trainen.
_R3A4011
De training van Frido duurde 90 minuten en toen ik de zaal binnenkwam dacht ik: o nee apenkooien. Maar gelukkig was dat niet waar! We begonnen met een goede warming-up gevolgd door een kleine WOD, tijdens de WOD merk ik al dat ik mijn crossfit technieken gelukkig niet verloren heb! Hierna volgen er supersets, daar merk ik wel dat ik wat kracht ben verloren, wat niet gek is want ik heb mij natuurlijk volledig op het hardlopen gefocused. Hierna was het tijd voor een circuitje en daarna was het al weer tijd voor de coolingdown. Ik merkte dat ik lekker mee kon komen met alle oefeningen en dat stemde mij echt wel blij!
_R3A4555
Natuurlijk wist ik al dat mijn boobs door deze sportbh goed bleven zitten en was ik ontzettend benieuwd naar de tight. Deze bleef ook op zijn plek, alleen de band vouwde regelmatig om. Ik weet dat ik daar vaker last van heb en dit keer is mij ook uitgelegd waarom: Ik heb natuurlijk flink bovenbenen, daarnaast heb ik een smalle taille. Eigenlijk zijn mijn verhoudingen niet goed! Niet dat dat een compleet drama is. Maar hierdoor is de maat van mijn benen anders dan de maat van mijn taille! Ineens ging er een belletje rinkelen waarom ik altijd een riem om mijn broeken moet! Heel verhelderend!

Na deze sessies was het tijd om nog even flink wat foto’s te maken. Gevolg door wat kleine hapjes, hierna reed ik met Scarlet mee naar huis. Die mij veilig op het treinstation zette zodat ik lekker op tijd thuis was!_R3A4957

Dank je wel Anita Active voor dit leuke event! Ik heb ontzettend genoten!

Alle foto’s zijn genomen door Ritchie Riekerk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.