Een nieuw begin

IMG_4438
Oktober staat voor mij altijd voor een nieuw begin en januari voor de tweede poging van een nieuw begin. Maar dat terzijde.

Ik weet niet wat het laatste kwartaal van het jaar met mij doet, maar dan heb ik altijd zo iets van een nieuw begin! Zo begon ik het helemaal goed met een vakantie en na de vakantie pakte we het nieuwe sportschema op en gingen we keihard aan de slag, op naar Kill Those Hills!

Maar een nieuw begin brengt ook wel wat moeilijkheden mee, zo moest ik 32 uur werken combineren met 5 dagen sporten en, waar ik tijdens de vakantie prachtigย  vooruit gewerkt had met bloggen, had ik nu ineens geen blog online en dus was er ook afgelopen week geen blog online.

Maar inmiddels ben ik er weer heb mijn eerste trainingsweek van Kill Those Hills overleefd, natuurlijk vertel ik jullie hoe dat bevalt! Want ik train nu op een schema! Ook heb ik een hartslagtest gedaan waar ik meer over ga vertellen en natuurlijk zie je mijn maandopzet van november!

Kortom, zoals ik al vaker heb gezegd heb het laatste kwartaal gaat super leuk worden! Let’s go!

XoXo

3 thoughts on “Een nieuw begin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.