Eeuwig 29

Gisteren werd ik 29, ja 29 en dat betekend dat ik nu mijn 30ste levensjaar in ga! Volgend jaar ga ik naar 29+1 (ik blijf eeuwig 29). Vandaag dus tijd voor wat foto’s uit de (digitale)fotodoos.

De echte babyfoto’s die zitten veilig in een album dus die kon ik niet echt vinden. Maar gelukkig kon ik vanaf 2009 wel wat foto’s vinden!

 photo Baby_zpshtxawsuy.jpg
Oke, 1 babyfoto dan, ieder jaar gooit mijn moeder rond mijn verjaardag deze foto online. Linda in een emmer op de camping. Ik heb eigenlijk geen idee hoe oud ik hier was, ik denk een jaar of 1. Dit is dus de enige digitale babyfoto van mij.

 photo Bowlen_zps2uj0bkdh.jpg
In 2009 kreeg ik een relatie met mijn vriend. Hier gingen we bowlen, het shirtje wat ik daar draag heb ik echt afgesleten, was een van mijn favoriete shirtjes, waarom, geen idee! Wat een broekies waren we toen!

 photo S6301433_zpsnbsbjegu.jpg
In 2010 gingen we op vakantie naar Fuerte Ventura (aanrader) regelmatig gingen we in een tentje cocktails drinken. Ik was echt een jurkenmeisje en droeg bijna de hele vakantie jurkjes, inmiddels is dat wel anders!

 photo CIMG0691_zpswhuuq8pe.jpg
Vanaf 2011 gingen we wat verder weg reizen (of bijzondere reizen), onze eerste verre vakantie was in New York. Het vest op de foto heb ik heel wat gedragen! Ik wil zooo graag terug naar New York! Maar dat zit er voorlopig niet in!

 photo CIMG1257_zpsarzrbjhg.jpg
In 2012 gingen we naar Londen, Olympische spelen, ik zat (en zit nog steeds) in een vestenfase, het liefst droeg/draag ik altijd vesten. Lekker Fluffy hair (fluffy hair don’t care) van de wind. Het was de eerste keer Londen en sinds dien gaan we (bijna) ieder jaar een keer terug.

 photo IMG_1956_zpssmofimun.jpg
In 2013 deed ik mee met een colorrun samen met mijn zusje! Ik weet nog dat het super warm was en we geen extra water mee mochten nemen op het terrein, uiteindelijk duurde het super lang voordat we startte en was er op de laatste post geen water meer! Maar verder hadden we het wel leuk hoor! We gingen met mijn moeders auto en die was net nieuw, heel voorzichtig hebben we in de auto gezeten! Een leuke gekleurde foto!

 photo IMG-20141108-WA0010_zpsyngmrhdu.jpg
2014 was niet mijn beste jaar, ik raakte zwaar overtraind en deze foto werd genomen tijdens de Vlinderloop, ik was nieuwgierig hoe mijn conitie ervoor stond en besloot gewoon mee te doen aan de 5 kilometer, ik kwam als laatste binnen maar dat boeide niet, ik wist op dat moment dat ik er niet best voor stond met conditie en dat er veel getraind moest worden om weer een beetje beter te worden.

 photo IMG_0527_zpsgabobhxj.jpg
Weer een foto met hardlopen! In 2015 liep ik de Dam tot Dam, wat ik toen niet wist is dat ik zelfs vrienden maakte tijdens die loop (sentimentele ik). Ik trainde in 6 weken naar de Damloop (niet aan te raden, wel te doen) en liep een pr! Dam tot Dam is wel een van mijn favoriete lopen!

 photo IMG_3777_zpsowrcp6jq.jpg
En als laatse foto, dit jaar! Samen met mijn vriend (wat een verschil met 2009 zeg). Dit was bij het concert van Beyonce! En tsja.. wat valt er eigenlijk over te zeggen. Het is gewoon een leuke foto!

Nou op naar 29+1!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.