Elite Stijlborstel

 photo IMG_9032_zpsh2nl0krt.jpg
Vandaag een beautyproduct in de review. Een beautyproduct? Jep een beautyproduct!

Het fijne van in de avond sporten is dat je lekker slaapt, iets wat ik minder vind is dat ik met nat haar ga slapen en als ik dan de volgende ochtend wakker wordt is mijn haar een plumeau en de ene keer is dat minder erg dan de andere keer.

Mocht het echt heel rampzalig zijn dan gooi ik mijn haar is een staart en ga ik een dag door het leven als fluffy. Mocht het een keertje minder erg zijn dan pak ik mijn Elite Stijlborstel en gebruik ik deze.

De Elite stijlborstel is echt ideaal!! Want terwijl ik mijn haar door borstel maak ik het gelijk stijl en zit het in een goed model, het is een borstel en stijltang in een.
De borstel kan je op verschillende temperaturen instellen. Ik zet hem aan, gooi de borstel op de hoogste temperatuur, poets mijn tanden en de borstel is klaar om te stijlen.

 photo IMG_9037_zpsukmwabmz.jpg
De borstel heeft natuurlijk ook een mooie look, die van mij is zwart met Goud, maar de is ook een roze en volgens mij zelfs een witte. In de borstel zit een prima LCD scherm weggewerkt, als de borstel uit staat zie je niets, dat vind ik nou mooi! Daarnaast (wat voor mij ook een pluspunt is) zit er een vergrendeling op de borstel, zo kan je de borstel tijdens het stijlen niet lager in temperatuur zetten of uit, ik merk namelijk dat je tijdens het stijlen veelvuldig aan de knopjes zit. Door de vergrendeling kan je er gewoon rustig aan zitten. Er gebeurd namelijk toch niets, behalve dat je je haar stijlt. De rode knoppen op de borstel beschermen je hoofdhuid tegen de hitte. Ik heb op de heetste stand mijn handen tegen de borstel aangehad en het deed geen zeer! Het is wel warm maar ik verbrandde mijn hand niet!

Leuk deze review Lin, maar we willen natuurlijk wel foto’s zien. Dat kan!

 photo Pictures3_zpsfyk8u8ot.jpg
Links is de before foto: Deze nacht heb ik een tamelijk rustige nacht gehad aan mijn haar te zien (het is wel eens erger). aan de linkerkant zit een flinke bobbel
Rechts is de after foto: Zoals je ziet zit mijn haar glad en kan ik beginnen aan de nieuwe werkdag.

Eerlijk is eerlijk de stijlborstel maakt niet zo stijl als een echte stijltang, maar voor mij hoeft dat niet. Als mijn haar stijltang stijl is dan vind ik het niet zo mooi. De mag wel iets volume in zitten, als er maar geen rare bobbels zitten.

De prijs van de Elite Brush is EUR 69.95, dat is flink aan de prijs maar voor een goede stijltang denk ik dat je ongeveer hetzelfde kwijt bent.

Ben jij al bekend met de Elite stijlborstel? Wat vind je ervan?

XoXo

1 thought on “Elite Stijlborstel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.