Essie As Gold as it gets

 photo Blogplaatjes4_zps04ed8f49.jpg

Glitters, de een is de gek op de andere wat minder. Ik val zeker in de categorie minder. Behalve op mijn nagels want daar hou ik juist wel van glitter.

Het nadeel van glitternagellak? Het is zo lastig van je nagels af te krijgen, maar toch laat ik mij iedere keer verleiden.

Ook toen ik de gouden glitters van Essie as Gold as it Gets zag glitteren kon ik mij niet inhouden. Ik moest deze nagellak gewoon hebben. Dus al snel verdween die in mijn mandje.

Ik kon het niet laten en smeerde de nagellak gelijk op een blanke nagel. En ik voelde een licht teleurstelling, dit was helemaal niet zoals ik had verwacht, hmm…jammer.

Toen ik paarse nagellak van de week op mijn nagels smeerde kon ik het niet laten om toch weer mijn glitterlakje er bij te pakken. Ik smeerde het lakje erop en wauw dit effect was zoveel beter! Het is nog steeds niet de glitters die ik zocht maar ik kan er mee vooruit.

Nee de dekking is niet geweldig, ik heb glitterlak gezien met meer dekking.
Ook de houdbaarheid van de lak is niet echt geweldig, na twee dagen was mijn lak al zo beschadigd dat ik het moest vernieuwen en ik had echt niet veel schoongemaakt ofzo.

Dit lakje stelt wel teleur, ik ben beter gewend aan Essie. Goed, ik mag niet klagen, ik betaalde voor dit lakje EUR 3,99 en het is wel leuk zo een glittertje voor die prijs.

Ben jij bekend met Essie As Gold as it Gets? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.