Essie Sittin’ Pretty

 photo Blogplaatjes2_zpsdf55a7db.jpg

Qua nagellak heb ik vrij harde kleuren, maar soms wil ik ook is wat liefelijke kleuren, een schattig pastelkleurtje en al snel vond ik deze.

De Etos gooit een keer in de zoveel tijd verschillende Essie nagellak in de sale. Ik was op zoek naar een leuk nagellakje, ik wilde iets anders, ik heb namelijk altijd wat donkere kleuren. Ik wilde een schattig kleurtje.

Essie Sittin’ Pretty is precies zo een schattig kleurtje als ik bedoel, het is niet donker paars, het is pastel paars.

De dekking is niet echt geweldig, er zijn echter drie lagen nodig voor een volledige dekking, dat is wel jammer, zeker omdat ik niet zoveel geduld heb. Je moet lang wachten tot het droog is omdat je meerdere lagen nodig hebt. Ik zou hem dus niet zo snel op mijn tenen smeren, want daar wil ik altijd snel klaar mee zijn.

De houdbaarheid is redelijk, na een dag of drie heb ik flinke chips, ik moet mijn kleurtje eigenlijk al afhalen, want ik kan niet zo naar mijn werk, dat is dus wel jammer, verder is het lakje een prima lakje.

Ik kocht het lakje voor EUR 3.99 dus ik mag zeker niet klagen qua prijs, al ben ik wel beter kwaliteit gewend van Essie!

Ben jij bekend met Sittin’ Pretty van Essie?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.