Etos Nagellak: WOTN ready!

IMG_3823

Toen mijn zus en ik de shirtjes voor We Own The Night hadden opgehaald (aaah het is zaterdag al) moesten we nog het perfecte lakje voor onze nagels. We proberen altijd een nagellakje te vinden die bij onze shirt past op de dag van de wedstrijd. Meestal hebben we roze, dat is easy! Maar dit keer was het wat lastiger, gelukkig is de Etos super dichtbij en hadden we mazzel!

We vonden het perfecte kleurtje gewoon bij Etos en nog beter in het schap van Etos eigen merk. Etos werkt niet met namen maar met nummers en het is nogal onduidelijk, er staan twee nummers op namelijk nummer 002 en een nummer 0313. Ik vind het jammer dat er geen namen worden gebruikt, persoonlijk vind ik het wat leuker!

Ik was heel enthousiast en kon natuurlijk niet wachten tot 7 juni (of eigenlijk 6 juni) dus de lak zat al heel snel op mijn nagels en ik was super enthousiast over de kwaliteit en de kleur!
IMG_3824Het kleurtje past bijna perfect bij het shirt en het blijft de hele week zitten!! Daarnaast is het super makkelijk van je nagels te verwijderen met een beetje nagellakremover.

Het lakje zelf kost EUR 2,49 en er zit 5 ml in, daar doe je een hele tijd mee! En voor de prijs is dat goed!

Mijn nagels zijn helemaal We Own The Night  ready, maar of ik dat zelf ben?

XoXo

2 thoughts on “Etos Nagellak: WOTN ready!

  1. Tamara

    Bij de action ook hele goede nagellak en een leuke prijs. 🙂 goed te weten dat ze bij de Etos ook zulke leuke kleurtjes hebben.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.