Event: #Bouzyourbodynotyourboobs

 photo IMG_6460_zpsmlv2fprp.jpg
Toen ik enige tijd geleden een mailtje in mijn inbox kreeg met de vraag of ik wou mee gaan bouncen met Anita Active kon ik niet wachten! We zouden niet alleen gaan bouncen maar ook de nieuwste BH gaan testen!


 photo Anita-Bounz-Your-Body-39_zpsiwgqyjay.jpg
Anita Active Air Control Delta Pad Bra
Anita Active heeft enige tijd geleden namelijk de nieuwe Air Control Delta Pad Bra op de markt gebracht, dit is een award winning bra! En niet alleen Award winning! Je krijg er een instant sixpack bij! Huh Sixpack? Hoe dan? Nou door zes futures onderscheid die zich van de rest! Hier kan je daar meer over lezen.
 photo Anita-Bounz-Your-Body-58_zps5ehoaild.jpg
I am Shrinking
Bij aankomst lag er een super mooie bh voor mij klaar namelijk de nieuwe Air Control Delta Pad Bra, want die zouden we gaan testen. Helaas (nou ja “helaas”), zijn door het afvallen mijn boobs kleiner geworden en terwijl iedereen het een beetje zielig voor mij vond stond ik te juichen, whoo vet verwijn.
Ik kon de AIr Control Delta Pad niet aan een goeie springtest onderwerpen, maar geen zorgen, als die (passende) bra bij mij binnen is ga ik hem uitvoerig voor jullie aan de tests onderwerpen. Gelukkig zou Linda niet Linda zijn als er geen sportBH van Anita Active in mijn tas zit (regel 1: Altijd een Anita Active in je tas gooien), dus kon ik alsnog mooi bouncen terwijl alles op zijn plek bleef zitten.

Warming-up
We begonnen met een kleine warming up, wat heen en weer springen wat spreidsprongen en wat draaien, we waren warm! Tijd voor een wedstrijdje. We werden ingedeeld in vier groepen en moesten zo snel mogelijk over de trampolines lopen, de muur aantikken en weer terug. Gelukkig waren we allemaal absoluut niet competitief (not) en al snel werden de aanmoedigen geschreeuwd, want de verliezer moest opdrukken en dat vindt niemand leuk!
 photo Anita-Bounz-Your-Body-48_zpsbvdd2tji.jpg

Beetje water en verder
Na drie rondjes rennen namen we snel een slokje water en dat was nodig want het sprinten was al heftig. Maar dit was nog niets, we kregen een heuse boodcamp op trampolines. Van squats tot kettebelswings en van lunges tot planks. Alles is voorbij gekomen. Alle oefeningen moesten we 30 seconden doen en we hadden drie seconden om van trampoline te wisselen tot de volgende oefening. Was je bij de laatste trampoline? Dan moest je snel sprinten naar de eerste trampoline. Dit was natuurlijk hilariteit. Want sprinten op een trampoline? No way dat dat mogelijk is! We deden twee rondjes van een individuele bootcamp. Tegenover mij stond Andrea te hoppen, dus hilariteit alom! Ik heb nog nooit zo hard gelachen tijdens een bootcamp.
 photo Anita-Bounz-Your-Body-62_zps3rwqly57.jpg
Na het individuele rondje mochten we snel weer wat drinken en gingen we naar het tweede gedeelte. Dit keer een teambuilding bootcamp. Dit keer deed ik het met Meike. Ook hier was het hilariteit! Want Meike en ik kunnen niet zo goed luisteren, wel heel goed kletsen. Hierdoor miste wij de uitleg en gingen niet alle oefeningen even goed. Ik heb bij het high five planken nooit zo hard gelachen! Tranen rolde over mijn wangen (en zweet over mijn rug, want zo een bootcamp is toch redelijk zwaar ookal doe je het niet goed).

Na dit avontuur hebben we nog even wat rek en strek oefeningen gedaan en toen was de bootcamp klaar. Ondertussen was Harm (de vriend van Andrea), die de hele avond foto’s had gemaakt, een flinke lamp aan het opzetten, iedereen mocht zijn eigen springfoto. De hapjes werden op tafel gezet en de teiltje werden gevuld! Want wij kregen nog een heus voetenbadje!
 photo Anita-Bounz-Your-Body-77_zpscusww8wh.jpg

Tijdens het voetenbadje (waar ik serieus helemaal van bij kwam) werd er natuurlijk gezellig geklets (want ja, vrouwen onder elkaar), daarnaast waren er heerlijke (en verantwoorde) hapjes.

Na het voetenbadje kregen we een leuke goodiebag en ging iedereen zijn eigen weg.

Dank je wel Anita Active, Marjon en Andrea voor deze leuke avond! ik schrijf dit met een mega glimlach op mijn gezicht!

XoXo

Foto’s: Harm Dommisse

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.