Event: Brooks Pride Run

Brooks Pride Run-3
Afgelopen vrijdag was er een hardloopevent van Brooks. In eerste instantie zou ik deze aan mij voorbij laten gaan, maar ik ben heel erg blij dat ik dat niet heb gedaan.

Afgelopen vrijdag vertrok ik lekker op tijd van mijn werk voor een reisje naar Amsterdam Zuid. Brooks had een PrideRun georganiseerd en ik had (na lang twijfelen) besloten om toch te gaan. Rennen op vrijdag is niet mijn favoriet (einde van de week en vermoeidheid) maar toch besloot ik te gaan toen Margon (@notanotherfitgirl) vroeg of ik mee ging.
Brooks Pride Run-137
Ik heb al ruim 2 jaar contact met Margon, vorig jaar hebben we elkaar tijdens de Runner’s World Circuit Run voor het eerst gezien en even snel een handje geschud. Maar nu was het tijd om elkaar wat langer te zien.
Plannen werden snel gesmeed en het kon mij niet snel genoeg vrijdag worden. Ik had er zin in!

Terwijl ik van Amsterdam Zuid naar het Olympisch stadion liep Margon mijn kant op, we waren super vroeg en haalde even snel wat te eten, na een poos gezellig gekletst te hebben terwijl we ons eten aten was het al snel tijd om om te kleden en ons beneden in het Brooks hoofdkantoor te verzamelen.

We kregen allemaal een shirt en gingen aan een tafel zitten om het shirt in te kleuren. Gaby schoof ook bij ons aan en wij werden team serieus, want we gingen druk aan de slag met het inkleuren.
Toen we klaar waren meldde we ons bij Thimo die ons nog even van een geweldige sparkel voorzag en we waren klaar om te shinen in de straten van Amsterdam.
5210c53d-3a86-4fca-92a6-85df3564a092
Met een gigantische box als rugzak rende we door de straten van Amsterdam, waar we op diverse plekken stilstonden om even op adem te komen, een dansje maakte en we zorgde dat de groep bij elkaar bleef. Het was echt een samen uit samen thuis feestje.
Brooks Pride Run-653
Nadat we allemaal weer bij elkaar waren doken we het Vondepark in voor een rondje daar. Het was echt onwijs gezellig, keihard meezingen met de muziek rende we door het park, we hadden veel bekijks en ik denk dat we ook een hele hoop op de sociale media te zien zijn geweest.

Na dit rondje liepen we het laatste stuk en kwamen we weer uit bij het Brooks hoofdkantoor. Hier ging het feestje nog even door.  De was uitgepakt met Vitamine Well water, Prosecco, chips enz enz.

Als een van de laatste verlieten Gaby, Margon en ik het pand van Brooks nadat we gezellig met een aantal mensen gepraat hadden.

Deze hele avond gaf mij zo een blij gevoel. Ik kan mij niet heugen wanneer ik voor het laatst zo een leuke, blije gezellige run heb gehad! Het voelde als 1 grote familie!

Brooks, wanneer gaan we weer?

XoXo

Brooks Pride Run-1042

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.