Event: CPC die geen CPC werd

CPC

Afgelopen zondag zou ik eigenlijk de CPC lopen. 

Inderdaad zou. Want zoals je waarschijnlijk al had gezien was die afgelast, maar voordat we daar over beginnen. Beginnen we bij mijn CPC weekend.

Zaterdag
“Lin, als je droog wil lopen moet je voor 13.00 uur naar buiten.” Ik kijk op mijn horloge, het is vroeg, oke alle tijd, even mijn horloge opladen en nog wat YouTube filmpjes kijken. Na een flink aantal YouTube filmpjes, trek ik mijn hardloopkleding aan en ga ik er op uit.

Op de planning staat absoluut niet veel! 20 minuten rennen in zone 1 en 5 versnellingen. Deze zijn eigenlijk zo gedaan en voordat ik het weet sta ik weer binnen. Vriendlief zit op de fiets binnen en is verbaast als ik alweer terug ben. Ja 20 minuten is niet veel!

In de middag lunchen we met kibbelingen en in de avond staan pannenkoeken op het menu. Ineens zie ik bij iemand voorbij komen dat de CPC morgen om 7.00 uur laat weten of het allemaal doorgaat. Van binnen word onrustig. Wat moet ik doen als het niet doorgaat? En als het niet doorgaat is dat vast een mooie goede reden. Het zal wel meevallen, denk ik nog, laat ik maar gewoon gaan slapen.

Zondag
Zondag 6.45 wordt ik voor de wekker wakker, het hoost in Houten! Ik zet mijn wekker uit, hij is nog niet afgegaan maar vriendlief ligt nog te slapen en hij kan uitslapen. Als ik het bed uit kruipt om toch even snel naar het toilet te gaan is die wakker. En? Vraagt die. Ik weet het niet antwoordde ik, want het is nog geen 7 uur.
Om 7 uur kwam het verlossende antwoord. De CPC is afgelast, misschien wel beter, dit hondenweer had wel echt breuk gedaan aan mijn weerstand. Ik bleef wat langer in bed liggen en deed het allemaal iets rustiger aan.

Terwijl de dag vorderde veranderde mijn positieve stemming, ik begon te balen, mijn benen waren zo goed. Ik voelde mij goed! Ik had zin om gezellig bij te kletsen met Gaby, te rennen met Andrea en in de selfie met Simone.
Nu zat ik te balen op de bank.
Waar andere mensen het omzetten in iets positiefs kon ik dat echt niet, ik baalde.
Ik snap het echt wel van de organisatie! En het is ook goed, maar ik baalde wel voor mijzelf.
Het komt goed! Mijn volgende run ga ik rocken!

Hoe heb jij je CPC dag doorgebracht.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.