Event: Opening Asics Flagstore

 photo image_zps06av59nm.jpgAfgelopen dinsdag ging na een flinke verbouwing de Asics store weer open! En ik was uitgenodigd bij deze feestelijke opening en socialrun.

Asics betekend Anima Sana In Corpore Sano oftewel een gezonde geest en een gezond lichaam, De store draait hier ook om maar dan iets makkelijke vertaald namelijk Sound mind Sound body. De winkel straalt een rust uit met planten die zorgen voor een schonere lucht (ze halen de chemicalen uit de lucht), paspoppen van gerecycled materiaal en niet in de standaard loophouding (+punt) en klerenhangers van gerecyceld materiaal. Kortom de winkel zorgt er niet alleen voor dat jij een gezonde geest en lichaam heeft, maar helpt ook de natuur een handje.
 photo IMG_7656_zpslp5rcn6k.jpg
De winkel is duidelijk opgezet bij binnenkomst heb je links de mannen en rechts de vrouwen. In het midden staan de schoenen. Daarnaast is er veel in de winkel gedigitaliseerd zo kan je meer informatie over diverse schoenen vinden, is er achter de kassa een social media bord en kan je de een analyse doen voor de juiste (hardloop)schoenen.
 photo IMG_7650_zpsodbpqnu6.jpg
Maar dat is niet alles, Asics heeft ook een communityruimte gemaakt, in deze ruimte kan iedereen terecht want in de communitieroom organiseren freelance sportinstructeurs hun lessen. Maar genoeg over het concept van de Asics winkel (ik zeg ga zelf eens kijken) terug naar de avond.
 photo IMG_7634_zpsfyz2wyzm.jpg
We werden welkom geheten door Alistar Cameron (CEO Asics), Scott Wakefield (Retail Director Asics Europe) en Robert Lathouwers, die ook de winkel officieel opende. Daarna was het tijd voor een social run die door een aantal Asics Frontrunners was opgezet. Eerst door het Vondelpark dan een beetje loopscholing en vervolgens onder het rijksmuseum door en via een omweg kwamen we weer bij de Asics store.
 photo IMG_7654_zpskhs9yivu.jpg
Wil je zelf eens een blik werpen in de Asics store (zeker doen) dan kan je deze vinden op de Stadhouderskande 23 AB in Amstedam (dat ligt naast het Vondelpark en met de tram stap je uit bij Museumplein).

Ik vond het een zeer geslaagde avond en ga zeker een keertje terug naar de Asics store!

XoXo

Foto header is van Zoutfotografie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.