Event: Paaldansend de nieuwe Anita leren kennen

F869A514-C5BE-449E-BB2E-ADDB8D7270B5
Enige tijd geleden kreeg ik een mailtje van mijn favoriete BH merk, er kwam een nieuwe BH uit en deze kon je leren kennen tijdens een paaldanssessie. En of mij dat leuk leek! Nou en of! Dus afgelopen donderdag toog ik af naar Amsterdam voor een flinke zweetsessie.

Tijdens deze sessie zouden we kennis maken met de nieuwe Anita momentum pro. Deze BH heeft het beste van de momentum (de stof), de Dynamix (de racerback en het losmaaksysteem) en de air control (de padding). Ik zal binnenkort meer over de BH vertellen, maar ik wil hem even goed testen.

We begonnen om 14.00 uur bij Poiedancefactory in Amsterdam. Daar werden we welkom geheten door Marjon en zei vertelde wat over de nieuwe sportbh. We kregen de sportbh en kregen een kleine introductie over het paaldansen van Fleur Vosse. Daarna begon de warming-up.

Tijdens de crossfit hebben we altijd een flinke warming-up, maar tijdens het paaldansen was de warming up mogelijk nog heftiger! Ik had het al warm tijdens deze warming-up! We kregen een demonstratie van Fleur en tijdens deze demonstratie kreeg ik het licht benauwd, Fleur hing in de paal alsof het niets was.

Als eerste kregen we een basis draai, deze had ik redelijk vlot onder de knie, ook de fireman ging redelijk, daarna werd het toch een stuk lastiger.

Mijn armen zijn door de crossfit redelijk sterk, maar niet sterk genoeg om mijzelf op te tillen of over mijn kop te gooien. Dit was echt heel lastig, maar met de hulp van Fleur kon ik dingen wel een beetje.

Om half 5 was de les ten einde en ik was echt super moe! Mijn armen waren verzuurd en mijn benen wouden eigenlijk niet meer, maar we kregen ook nog een cooling down! Het was zo zwaar geweest!

De middag was echt ontzettend leuk en ik heb echt ontzettend genoten, ik heb ontzettend hard gelachen en ben tot de conclusie gekomen dat  paaldansen echt niet mijn ding is.

Ik ben de momentum pro nog even aan het testen maar binnenkort komt er meer info online over deze sportBh.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.