Fall is coming

 photo HErfst_zpsa3951fb4.jpg

Toen ik vorige week om 7:30 uur op mijn fiets stapte om naar het werk gaan kwam het besef…..ik had een jas aan in plaats van een simpel vestje, daarnaast moest ik voor het eerst mijn licht aan doen en brr het was toch wel fris…..Ja het wordt herfst.

Nu kan ik natuurlijk heel melodramatisch doen met het feit dat heet kouder wordt, bla bla bla. Maar ik kan het ook positief zien 🙂 Dus vandaag een lijstje wat er leuk is aan de herfst.

Onbeperkt thee drinken! In de zomer drink ik niet zoveel thee, nu haal ik de halve liter koppen thee zijn er weer! Yes! Heerlijk de waterkoker aan en de hele dag thee drinken!

Warme Chocomelk drinken
Toen het 1 oktober was rende ik naar de warme drankenautomaat op mijn werk. Het is weer tijd voor chocomelk.

Hardlopen
Hardlopen in de zomer vind ik fijn, maar hardlopen in de herfst vind ik net iets fijner. Zo rond een graad of 14 a 15 (kouder mag) en dan droog. Heerlijk!

Lezen
Iedere zomer lees ik meestal tijdschriften als ik buiten zit ben ik snel afgeleid een boek lezen is dan niet handig, in de winter vind ik het heerlijk, vroeg je bed in en dan lekker lezen.

Dekentjes
Heerlijk op de bank in een dekentje gewikkeld, ik hoef eigenlijk toch niet meer te zeggen.

Bloggen
In de zomer kan ik beter foto’s maken, maar in de winter ben ik toch altijd blij als het regent dat ik mijn blog heb. Dan kan ik lekker bloggen.

Verjaardag
In de herfst ben ik jarig! Reden voor een feestje!! Ik heb er zin in!

Kleuren
In de herfst zijn de kleuren meestal mooi! De bladeren die beginnen te kleuren. Op een of andere manier vind ik het heerlijk

Truien
Het is nu nog niet echt weer voor truien, maar ik kan niet wachten tot ik mijn iets dikkere truien aan kan.

Wat vind jij mooi aan de herfst?

2 thoughts on “Fall is coming

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.