Favoriete podcasts

6B9B3016-FAB4-484A-BF3B-BA6A7778DD1C
Als je mij tegen kom heb je een grote kans dat ik mijn oordoppen in heb of mijn Aftershokz op heb. Ik luister graag muziek. Als ik ren luister ik graag naar de RunBabyRun playlist van Annemerel, maar als ik op de fiets zit luister ik graag naar een podcast, vandaag vertel ik jullie mijn favoriete podcasts.

ManManMan de podcast
Het is geen geheim dat ik graag naar Domien Verschuren luister (en kijk ;)). Maar samen met zijn vrienden Bas en Chris is het koppel helemaal fijn om te luisteren. Zij proberen namelijk met zijn drieen uit te vinden hoe mannelijk ze eigenlijk zijn!
Ik ben later begonnen met deze podcast dus kon ik makkelijk alle afleveringen achter elkaar luisteren, inmiddels ben ik bij en baal ik eigenlijk een beetje als er een stop is (zoals nu). Vaak zit ik met deze podcast hardop te lachen op de fiets (mensen kijken je dan raar aan). Een fijne podcast om weg te luisteren! Echt een aanrader.

Suzy Q&A
Suzy Q&A is een podcast van de Runner’s World en wordt gepresenteerd door Olivier Heimel en Suzanne Krumins, Suzanne is een van mijn favoriete hardlopers! Het zijn diverse hardloopvragen die beantwoord worden door Suzanne Krumins en Olivier Heimel. Een heerlijk verstand op nul en luisteren podcast en meestal leer ik er ook nog eens wat van! Een aanrader voor iedere loper.

Liefde voor Lopen
Liefde voor lopen is ook een podcast van Runner’s World. In deze podcast wordt besproken waarom we lopen, wat is onze liefde en wat vinden we niet leuk aan lopen. Dit is voor mij echt een podcast die ik luister als ik even wat rust nodig heb! Een fijne podcast om even gewoon te luisteren en verder niets (of om bij hard te lopen).

De Pacer
De pacer is iets deskundiger dan de vorige podcasts, maar daarom niet minder leuk! Ik vind het altijd leuk om feitjes of andere dingen te leren die ik nog niet weet. Een fijne podcast die redelijk up to date is met onderwerpen. Zo hadden ze laatst alles over de schoen die nu verboden is.
Heerlijk om even blik op oneindig en lekker luisteren.

Dit zijn mijn favoriete podcasts op dit moment, wat zijn de jouwe?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.