Favoriete sites #2

 photo Favo_zps095d3dc9.jpg

Ik heb een flinke lijst op Bloglovin met blog die ik volg. Ik lees ze niet allemaal ik moet de lijst eens hoog nodig opruimen, maar ik heb een aantal favorieten. Dit keer laat ik je vier favorieten zien en deze hebben allemaal iets met elkaar gemeen, ze liepen allemaal afgelopen weekend de halve marathon van Amsterdam.

Brouwertje – Marieke Brouwer
Brouwertje is een heerlijke ik-ben-wakker-en-wil-vermaak-blog, ze schrijft vermakelijk en zie overeenkomsten, afgelopen september liep ze de Dam tot Dam voor het goede doel, ze stond in hetzelfde vak! Maar zien? Nee dat is niet gelukt! Afgelopen weekend liep ze dan de halve marathon en wauw, wat een verhaal was dat! Ik reageer regelmatig op de blog en vind het een heerlijke blog. Op maandag standaard een weekoverzicht (tenzij ze een race heeft gehad). Het weekoverzicht lees ik altijd bij mijn ontbijt, anders kan mijn maandag niet beginnen.

Eat Run Love
Eat run love is de site van Jessica, ook Jessica liep de Dam tot Dam voor het goede doel en geeft goede tips. een aantal weken geleden kwam ik haar tegen bij de NTC en toen zei ze tegen mij de reden dat ze geen hele marathon wilde lopen en ik gaf er gelijk, iedereen wil een marathon lopen, maar ik wil gewoon snel worden op de 5, 10 en 15 waarom zou ik dan voor een marathon gaan trainen? Naast deze wzijze raad heeft ze een hele leuke blog en heeft ze verstand van hardlopen en trainen. Een leuke en leerzame blog.

RunningLau
RunningLau is de site van Laura, Laura is een hele enthousiaste meid, niet alleen in real life maar ook op haar blog spat het enthousiasme de af. Daarnaast zijn haar ontbijtjes een feest om te zien en schrijf ze over haar hardloopavonturen, wat ik extra leuk vind is dat ze niet altijd goed gaan, ze gaan ook wel eens slecht en daar schrijf ze uitgebreid over. Dat motiveert mij altijd net wat meer. Ik ben niet de enige met slechte runners momenten.

WendyRuns
WendyRuns is de blog van Wendy. Als ik Wendy de blogs lees gaat ze van hardloopwedstrijd naar hardloopwedstrijd en loop ze PR na PR. Afgelopen weekend liep ze dus de halve marathon en dat ging niet zonder slag of stoot. Haar hardloopverhalen doen mij meestal wel aan mijzelf denken, inclusief de loopjes die niet zo lekker gaan.

Dit zijn vier van de blogs die ik zeker lees in mijn bloglovin lijst.
Welke blogs moet ik nog meer volgen volgens jullie?
Let me know!

XoXo

2 thoughts on “Favoriete sites #2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.