Favorieten op deze vrijdag

Soms heb je van die favorieten die je gewoon wilt delen. Vandaar dat ik eens in de zoveel tijd mijn favoriete een in de zoveel tijd online zetten.

Favoriete moment(en):
75033BCD-039B-42EA-B60E-A74C26889DAE
Zwemmen op de Unicorn, zomer in Nederland, Luxemburg waar ik nog steeds van geniet, Ladiesrun met de Anitameiden of mijn vakantie in Frankrijk….ik kan niet kiezen

Favoriete kledingstuk:

fb7e036c-03bd-4739-8eb9-62f015c37e56Helaas (of eigenlijk niet) heb ik hem nog niet heel veel kunnen dragen maar mijn trui van Asics is echt super fijn! Hij is heerlijk zacht en warm. Ik heb de trui van vriendlief gekregen omdat ik de halve marathon had voltooid en ik heb hem regelmatig bij mij voor als het wat kouder wordt. Maar met deze hittegolf is dat niet nodig! En hij werkt ook heel handig als je je gegil moet dempen zoals je ziet op deze foto.

Favoriete SportBH:
IMG_3109
De nieuwe Air Delta Pad is weer ontzettend leuk! Het fluorgeel fleurt het zwarte flink op. Sowieso is de Air Delta pad een favoriet, ik heb hem in diverse kleuren en draag ze eigenlijk altijd met sporten.

Favoriete Serie:
Friends, al een aantal weken is het woensdag bij het ontbijt tijd voor Friends, inmiddels ben ik aan het einde van de serie dus ik denk dat ik op zoek moet naar een nieuwe favoriet. Iemand nog tips?

Favoriete Muziek
Op dit moment draai ik super veel het nummer connection van One Republic.

Favoriete foto:
IMG_3514
Ik denk dat het toch wel deze is met Deborah en Saskia. Dankzij deze toppers liep ik mijn laatste kilometer van de 10 van de ladiesrun als snelste kilometer.

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.