Favorieten van dit moment

Favorieten

Ik heb periodes dat ik bepaalde producten super vaak gebruik en dus wel favoriet kan noemen.
Daarnaast heb ik natuurlijk een aantal hele fijne momenten En omdat ik natuurlijk niet de slechtste ben, deel ik deze met jullie.

Flexpower
Al een tijdje ben ik fan van flexpower. Een creme voor je spieren. Waar ik eerst een aantal testers had, ben ik inmiddels over op een grotere tube. En niet alleen ik ben fan! Ook vriendlief is fan. Het fijne van deze creme is dat er geen menthol geur aan zit, dus mijn slaapkamer niet naar een bejaardehuis gaat ruiken (vriendlief zijn woordkeuze). Een fijne creme die je voor na en tijdens het sporten kan gebruiken.

Mascha Planner
Sinds mijn burn out moet ik aardig plannen om alles scherp te houden. Vooral voor mijzelf is het plannen, ik krijg rust in mijn koppie erdoor, daarnaast plan ik wanneer ik kan hardlopen en wat ik allemaal wil doen in een week, door te plannen ben ik gewoon en veel leuker mens!

Kobo Clara HD
Dolblij was ik toen ik 1 juli een pakketje kreeg met mijn nieuwe e-reader als cadeautje van vriendlief. Sindsdien gaat er geen dag voorbij dat ik hem even vast heb en een boek lees!
Mijn vorige e-reader werd toch wel wat minder omdat de batterij slecht werd. Maar deze is zo fijn! Echt een heel fijn cadeautje.

Disney Playlist
Tijdens onze staycation was ik vriendlief aan het influencen om naar Disney te gaan, helaas is dat andersom wel gelukt, ik heb mijzelf geinfluenct en luister de hele dag Disney muziek, Nederlandstalig en Engels, daarnaast heb ik nu de rare gewoonte ontwikkelt om alles hardop op de fiets mee te zingen, dus mochten jullie heel vals horen, wacht maar af totdat ik Koning ben…sorry! Dat ben ik!

Weekendjes weg en uitjes
De afgelopen weken bestond uit weekendjes weg en uitjes, lekker borrelen op het terras, zwemmen in de Diemelsee en daar ook bootje varen. Gewoon genieten!

Wat zijn jouw favorieten? Let me know!
Fijne zomer!

XoXo

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.