Favorieten van dit moment

 photo Blogplaatjes25_zpsbdd86717.jpg
Toen ik mijn planning voor deze maand aan het maken was zag ik dat er al in geen tijden een favoriet artikel online is geweest, nou laten we daar gelijk verandering in brengen.

Het is best wel lastig om iedere keer dingen te noemen en dan te roepen dat is favoriet, maar dit zijn de dingen waar ik de afgelopen tijd ontzettend blij en dankbaar mee ben! Laten we snel beginnen.

 photo Blogplaatjes26_zpsdc77e467.jpgDe All in One Foundation van The Body Shop, ik was vergeten hoe fijn die is! Ik kocht hem vorige week en hij is gewoon perfect voor mij. Een goede dekking, matterend en het allerbeste, ik rijg er geen uitslag van!

Ook een fijn product van The Body Shop is de Color Crush nagellak, hij smeert lekker, de dekking is goed en hij blijft op mijn maffe nagels perfect zitten, daarnaast bleef die 5 dagen goed op mijn nagels zitten. Ding ding ding we have a winner.

 photo Blogplaatjes27_zpsbdc1a7a1.jpg
IEdere maand valt de Runner’s World bij mij thuis op de mat, in deze periode ben ik daar heel erg blij mee (Champignons League, FIFA 15 die uit is) af en toe trek ik mij terug in een hoekje en lees ik een stukje uit de Runners World, nou ja niet echt lezen, meer spellen.

Ja ze zijn niet meer schoon en ik moet ze hoog nodig schoonmaken, maar ik ben iedere keer blij met mijn Lunarglide 6 schoenen, ze zitten super comfortabel en ik loop er heerlijk op. Zeker na een intensieve workout en als ik spierpijn heb lopen ze lekker omdat ze gewoon plat zijn.

 photo Blogplaatjes29_zpse6af257e.jpg
Clean, clean, clean op dit moment zit ik in een fase waarbij ik heel veel aan het opruimen ben zo ruimde ik van de week mijn nachtkastje op en mijn beautykast het geeft mij veel meer rust als het opgeruimd is en als ik alles kan vinden.
 photo IMG_6157_zpsf6285242.jpg
En als laatste een map, waarom een map? De mag staat voor het feit dat ik mijzelf aan het ontwikkelen ben. Ik heb via mijn werk de mogelijkheid gekregen om allemaal cursussen te doen en dat ben ik op dit moment ook aan het doen. Dus eigenlijk ben ik hier gewoon heel erg dankbaar voor en valt die daarom onder mijn favorieten!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.