Favorieten Youtubers

IMG_1180
Op dit moment kan ik hele dagen doorbrengen op YouTube. Zeker nu we veel meer thuis moeten zitten. Vandaag mijn lijstje met favoriete YouTubers.

The Running Channel
Een van mijn favoriete informatieve hardloopkanaal is toch echt wel The Running Channel, deze Engelse groep maakt super leuke en informatieve filmpjes over hardlopen en alles daar omheen. Op woensdag en op zaterdag komt er altijd een filmpje online. Lekker om mee wakker te worden.

Heather Kell
Heather Kell is een Happy planner planner, ze post iedere dag een YouTube filmpje van ongeveer 10 minuten over van alles wat met plannen te maken heeft. Het ene filmpje vind ik leuker dan het andere filmpje maar het is heerlijk vermaak en ik haal er leuke idee├źn uit.

Annemerel
Wij hebben op dit moment een ritme dat we eten met Annemerel! Tijdens onze maaltijd kijken we op dit moment naar Annemerel haar vlog. Ik vind het knap dat ze ondanks ze thuis zit nog zoveel weet te vloggen. Ik weet niet of ik hetzelfde had gekund.

SeeYouInMainStreet
Deze kreeg ik getipt van een vriendin, het is een koppel die iedere week een filmpje upload over Disneyland, zelfs nu Disney al een aantal weken dicht is hebben zij nog genoeg materiaal zodat wij kunnen genieten van Disney! Het zijn leuke vermaak filmpjes, ik kijk ze meestal als ik half wakker ben. Sommige dingen zijn echt wel handig om te weten als wij zelf naar Disney gaan (als dat nog door gaat.

Dit zijn eigenlijk de gene die ik altijd kijk, ik volg nog meer kanalen maar ik kijk niet alle filmpjes. Verder ben ik vaak te vinden op de aanbevolen pagina om mijn tijd te vullen.

Welke Youtubers kijk jij graag?

Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.