Food: Picknickfood

 photo Foto10-07-14214716_zps49d9bcf6.jpg

Binnenkort is de jaarlijkse picknick van de Loopgroep, dit is voor mij de eerste keer en gelijk sta ik voor een dilemma.

De picknick is voor iedereen en is American Style, iedereen moet wat meenemen, naast het eten is het natuurlijk gezelligheid en lopen, we lopen een rondje van 3 km, er zijn mensen die er meer lopen, maar 1 a 2 rondjes vind ik meer dan genoeg. Maar nu het dillema….wat moet ik meenemen?

Zal ik voor de Guiltyfree chocolademilkshake gaan? Deze is lekker en simpel om te maken. Of zou ik het simpel houden en water met citroen en munt maken, makkelijk en altijd succesvol omdat renners soms dorstig zijn.

Misschien moet ik maar groene smoothies maken? Gezond maar ik denk…niet succesvol. Misschien moet ik maar voor ongezond gaan en gewoon een berg cupcakes maken.

Mijn feestnummer (en favoriet) is het bananenbrood van Annemerel.com. Ik vind het heerlijk vooral de chocolade versie, maar ik moet er dan wel gelijk twee maken, want eentje, daar heb ik niet genoeg aan. Of moet ik toch gaan voor de roze Smoothie, makkelijk gezond en lekker. Hmmmm….ik heb geen idee….HELP!

Wat zou jij maken?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.