Fotodagboek Juli

Image-1
En zo zijn we alweer in maand 8 beland! Welkom augustus! Voordat we aan augustus gaan beginnen even nog een recap naar de maand Juli!

De eerste dag van juli zijn mijn vriend en ik achteneenhalf jaar bij elkaar. We vieren dit door een lekkere lunch bij v.d. Valk! In Houten heb je dus de Houtense lunch dit zijn allemaal kleine gerechtjes en ik kan deze van harte aanbevelen.

Het weekend van de 8ste hebben we de pizzarun. Een gezellige run (klik hier voor het verslag). De dag na de pizzarun kwam er een collega op visite waarmee we gingen barbecuen en formule 1 kijken. Gezelligheid ten top dus.

Ik geniet van een sportclinic met Robert Lathouwers, dit keer samen met mijn zus, je begrijpt dat werd weer een dolle boel.

Daarnaast breng ik een dagje door met mijn vriend in Almere, het is die dag mooi weer dus we komen niet verder dan een beetje winkelen en wat op het terras drinken, maar wel gezellig en een fijne afleiding. Op mijn werk zijn we namelijk aan het verhuizen en het wordt mij allemaal soms een beetje te veel. Ik kan nog niet heel goed tegen prikkels dus het is soms wat heftig.

Gelukkig kon ik na alle verhuisperikelen uitrusten in het prachtige Emmen. Mijn ouders hadden een weekje een Center Parcs huisje geboekt waar wij een weekend heen gingen. Even rust. Ik liep daar heerlijk hard 2 dagen achter elkaar en heb lekker genoten van buiten. Ook gingen we nog een dagje naar Groningen. Al met al een topdag!

En toen was het weer augustus. Laten we hoopen op mooier weer! Want de zomer is er nog niet echt.

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.