Foto’s uit de oude doos #1 Vakantie editie

Van de week was ik mijn harde schijf aan het opruimen en vond ik allemaal oude foto’s. Foto’s vanaf 2008.
Vandaag laat ik een aantal oude (en iets recentere) vakantiefoto’s zien.

 photo S6300572_zpsirs9w0sv.jpg

Deze foto stamt uit 2008, het was de laatste vakantie dat ik met mijn ouders mee ging, we kwamen terug uit een vakantie in Rome en hadden de caravan Rudesheim neergezet. Mijn zus en ik waren alleen maar blij dat we onze stijltangen weer konden gebruiken (zoals je ziet). Ik vond mijzelf nogal cool, al hadden mijn wenkbrauwen wel een beetje bijgewerkt kunnen worden.

 photo S6301195_zps5ylaajks.jpg
2009 mijn eerste vakantie met vriendlief! We gingen twee weken naar Kos en deden dus ook culturele dingen zoals een oud kasteel bezoeken. Kijk mijn schouders zo eng! Je zag echt de botten (alleen daar trouwens) ik ben blij dat het nu wel iets anders is. Het jurkje kocht ik die vakantie en ik heb hem echt gedragen tot die van ellende uit elkaar viel. Ik had toen nog een pony en iedere dag pakte ik een beetje wax van mijn vriend en zette ik mijn pony vast want hij was eigenlijk te lang.

 photo S6301459_zpsqgwvwg2x.jpg

2010 op vakantie in Fuerte Ventura. Dat was echt een top vakantie! We ontdekte dankzij onze duikinstructeur een tentje dat Tony Roma’s heette en OMG ze hadden de lekkerste spare ribs! Lekker bruin gekleurd omdat we die vakantie weinig deden dan zonnen (en naar waterpark gaan en duiken). Mijn haar was daar zo lang en het zat altijd goed. Tegenwoordig zit het altijd vast omdat ik zo veel sport 😉

 photo CIMG0696_zpszqd4shou.jpg

2011 de start van wat verder weg en wat meer bijzondere vakanties (al waren ze dat allemaal hoor). We gingen op reis naar New York. Een wens van mij. We huurde fietsen en gingen fietsen door Central Parc. Wat een verschrikkelijke combinatie heb ik daar eigenlijk aan! De laarzen zijn nooit mee terug gekomen vanuit Amerika omdat ze verschrikkelijk stonken door al het wandelen (en ze uiteindelijk ook kapot waren).

 photo CIMG1205_zpsp7sfjymz.jpg

IT’S SO FLUFFY!! In 2012 gingen vriendlief en ik naar de Olympische Spelen in Londen we zaten een dikke week in Londen en gingen naar twee wedstrijden. Ook gingen we naar het Arsenal stadion. Hier begon mijn liefde voor Londen. Ik wist toen niet dat ik nog 2 keer terug zou gaan. Maar het is gewoon een fantastisch land. En nog steeds die wenkbrauwen!

 photo 2014-05-024_zpsadvcvdwj.jpg
In 2014 gingen we naar Dubai! Een lekkere make-uploos foto. Dit was buiten en het was warm!! Niet aan te raden! Een tip, eet in Dubai binnen! Ik had in Dubai een lichte Moutain Dew verslaving, ik dronk daar super veel van dat goedje, achteraf is het echt zooi!

 photo 2015-05-031_zpsyhvlawrt.jpg
Look at me under de palmtree, deze foto is van mei 2015 en ik ben in een half jaar tijd best wel veranderd qua uiterlijk. Hier was het Happy Hour bij Zanzibar en ik was aan het kijken en een beetje aan het dansen.

Whoow als ik alles zo terug kijk ben ik best veranderd. Heb jij dat ook als je oude foto’s kijkt?
Let me know!
XoXo

6 thoughts on “Foto’s uit de oude doos #1 Vakantie editie

  1. Linda

    Echt leuk om te zien Lin! Je bent inderdaad wel veranderd hoor, maar dat heb ik zelf ook als ik foto’s van een paar jaar terug kijk. Heb je alleen pas door als je foto’s erbij pakt..

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.