Gelezen Augustus

IMG_6415
Een nieuwe maand betekend weer nieuwe boeken gelezen. Benieuwd wat ik deze maand heb gelezen? Klik snel verder!

Suzanne Vermeer – Het Strandhuis
Ik begon deze maand met een Suzanne Vermeer, deze was in juni uitgekomen. En aangezien ik in mijn Suzanne Vermeer stemming zat kon deze er wel achteraan.
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp.  Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is. Maar dat is niet mogelijk. Dat weten ze zeker. De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.
Waar ik normaal bij een Suzanne Vermeer snel in zit heb ik er dit keer meer moeite mee. De laatste 100 pagina’s zit ik er pas echt lekker in en lees dit boek als een trein! Ook is het plot totaal anders dan verwacht, ondanks dat ik er moeilijk in kon komen is dit boek echt een aanrader.
Klik hier om na het boek Het Strandhuis te kopen *

Lewis Hamilton F1 kampioen de Biografie – Frank Worrall
Als tweede boek las ik het boek over Lewis Hamilton, als Hamiltonfan kon deze natuurlijk niet ontbreken.
Na het winnen van zijn vijfde wereldtitel in oktober vorig jaar is Lewis Hamilton nu de op-één-na succesvolste coureur aller tijden. Alleen Michael Schumacher ligt nog voor hem, maar Hamilton zet alles op alles om hem in te halen. Sinds zijn debuutseizoen in 2007 is Hamilton over de gehele wereld bij de F1-fans zeer geliefd en het jaar daarna was hij al legendarisch, door de jongste wereldkampioen ooit te worden.
Een geweldige biografie waarin je Hamilton echt leert kennen en er is een speciaal voorwoord geschreven voor de Nederlandse en Vlaamse markt, waarin hij uiteraard in zal gaan op de spectaculaire opkomst van de nieuwe “grootheid”: Max Verstappen.
De eerste pagina’s van het boek ging dus voornamelijk over Max Verstappen, als ik een boek over Max Verstappen wil lezen, koop ik wel een boek over Max Verstappen.
De eerste jaren van Lewis zijn erg langdradig, daarna leest het boek wel vlot. Het is zeker een aanvulling als je al langere tijd formule 1 fan ben.
Klik hier om het boek Lewis Hamilton F1 kampioen de Biografie te kopen.*

Zuidenwind – Suzanne Vermeer
Ik was begonnen in een ander boek maar daar kwam ik niet doorheen, dus las ik tussendoor Zuidenwind van Suzanne Vermeer, een kort verhaal.
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paar weken onbekommerd feestvieren – luieren op het strand, dansen tot diep in de nacht. Maar dan gaat het mis en een van hen zal Nederland nooit meer terugzien.
Dertig jaar later ontmoet de 21-jarige Iris Peters een mysterieuze jongeman in het kunstenaarsdorp Bergen aan Zee, waar ze met haar moeder op vakantie is. Vanuit het niets biedt deze Patrick haar een baan aan bij zijn zeer succesvolle ICT-bedrijf. Het is het begin van reeks vreemde gebeurtenissen. Gebeurtenissen die in verband lijken te staan met wat er destijds in Benidorm is gebeurd.

Een lekker boekje om in een middag in de tuin te lezen!
Klik hier om het boek Zuidenwind te kopen*

Pretty Little Liars 3 – Perfectie
Ik ging weer verder in de Pretty Little Liars serie, na deel 1 en 2 de vorige keer is het nu tijd voor deel 3.
Drie jaar geleden waren Spencer, Aria, Emily, Hanna en Alison de populairste meisjes op school. Op hun Prada-schoenen, in Donna Karan-jurkjes en met gemanicuurde nagels paradeerden ze al roddelend door de gangen. Zij waren de meisjes tegen wie iedereen opkeek, maar die ook gehaat werden – met name de kattige Alison. Als Alison op een nacht op mysterieuze wijze verdwijnt, zijn Spencer, Aria, Emily en Hanna diep bedroefd, maar stiekem ook een beetje opgelucht. Dan worden de meisjes lastiggevallen door iemand die zich A noemt en vastberaden is om hun perfecte leventjes voorgoed te verpesten. Is Alison wel echt dood, of…?
Ik zat gelijk weer in het verhaal, het zijn heerlijke tussendoor boeken.
Klik hier om naar het boek Pretty Little Liars te gaan*.

Al met al heb ik lekker gelezen, ik dacht halverwege de maand, nou dat wordt niet veel want ik kwam moeilijk door het boek van Lewis Hamilton heen. Maar toen ik daar doorheen was, las ik weer lekker door!

Welke boeken heb jij gelezen?

XoXo

De links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.