Girl on a Mission: A December to Remember! – 1

3F12032F-F0E2-42E3-9509-8374B4226812
Op instagram zei ik het al: Ik maak er een december to Remember van! En de eerste week ben ik daar goed mee begonnen.

Maandag
Training in de avond! Ik heb er zin in! Eerst begin ik om half 8 met een half uurtje IronCube. Tijdens ronde 2 zijn mijn bovenbenen al in protest, dan weet ik dat het een lange training gaan worden.
Na de IronCube is het tijd voor de hardlooptraining. Deze week is het thema kracht. We rennen vanaf het beginpunt 8 minuten heen, daarna wandelen we 30 seconden door, na 30 seconden keren we om, wandelen we 30 seconden terug. Als je het goed doet kom je uit op het punt waar je na de 8 minuten gefinished ben. Daarna moeten we een minuut sneller terug. Dus in 7 minuten moeten we terug naar de start, de eerste ronde ben ik er bijna! Ik kan daar ontzettend van balen, maar geef niet op! De volgende ronde rennen we 6 minuten heen en 5 minuten terug. Ik moet de laatste minuut een flinke sprint trekken maar uiteindelijk red ik het! Yes!
De laatste ronde is 4 minuten heen en 3 minuten terug, tijdens de laatste minuut weet ik dat ik nog een heel eind moet. Als mijn avondeten ook nog dwars gaat zitten kies ik eieren voor mijn geld en trek ik terug in tempo. Uiteindelijk heb ik lekker gelopen.

Dinsdag
Na een verschrikkelijke nacht kom ik mijn bed uit, vandaag heb ik een werkdag in Delft en ik heb er geen zin in! Eerst met de trein naar Rotterdam en dan nog een stuk met de bus naar Delft, uiteindelijk ben ik redelijk op tijd op kantoor en zit ik heerlijk in het bedrijfsrestaurant te werken. In het bedrijfsrestaurant overzie je namelijk alles en aangezien ik niets wil missen is dit een perfecte plek voor mij!
Na mijn vergadering ga ik naar huis. Als ik op Rotterdam aankomt zie ik dat mijn trein niet rijdt. De volgende valt ook uit. Dit is balen! Uiteindelijk komt er een stoptrein die naar Gouda rijdt, het duurt even voordat die vertrekt omdat er geen machinist is, maar uiteindelijk zijn we weg. De eerste halte gaat al mis want de deuren gaan niet meer dicht. Drie kwartier later zijn de deuren dicht en kunnen we weer weg. Een stuk later kom ik aan in Gouda. Waar dus helemaal geen trein meer rijdt naar Utrecht. Uiteindelijk komt mijn vader mij ophalen in Gouda, maar ik moet nog wel steeds geduld hebben want het is druk op de weg. Gelukkig heb ik altijd mijn e-reader bij mij. Uiteindelijk kom ik iets voor half 8 binnen en ben ik 5 uur onderweg geweest voor een rot stukje. Ik heb mijn portie Delft er wel weer opzitten. We eten hierdoor dus onverwachts pizza! Moet een keertje kunnen.

Woensdag
Ik ben vroeg wakker maar dat geeft niets. Ik doe snel het huis en niet veel later sta ik buiten om Margon te verwelkomen! Margon en ik hebben vandaag een date! Na een flinke kop thee gaan we met de trein naar Utrecht waar we door de stad slenteren om te lunchen bij het Frenchie Cafe. Daar krijgen we heerlijke eggs benedicte en frietjes. Na het eten slenteren we weer verder de stad in. We kopen (bijna) niets. Daarna gaan we weer naar huis en gaat Margon weer op haar eigen huis aan! Zo is ze voor de file thuis.
In de avond ga ik naar mijn zus waar we een klein Sinterklaasfeestje vieren. Na een warme chocomelk en wat normaal drinken duik ik mijn bed in.

Donderdag
Het is sinterklaas! Als ik naar de lunch terug kom van mijn bureau staat er een tasje met een gedicht. In het tasje zit een chocoladeletter, niet veel later komt de dame van de catering ook met een chocoladeletter, de voorraad chocolade is weer aangevuld.
in de avond wil ik Kerstkaarten gaan schrijven maar ik kan nergens die dingen vinden! We hebben een kast met allemaal kaarten en daar liggen ze ook niet in! Een voordeel: Ik moest gelijk het kastje opruimen er zaten nog kaarten in van mijn verjaardag 2 jaar geleden.
Uiteindelijk besluit ik boven op zolder te gaan kijken met vriendlief (dus vriendlief kijkt op zolder en ik roep steeds: heb je het al gevonden?). Maar ook daar ziet die ze niet liggen. Jammer, dan maar eerst de kerstspullen naar beneden, dan zijn die er al vast vanaf. Als hij de laatste krat pakt zegt die: hier liggen de kerstkaarten in! Dus als alle spullen naar beneden zijn schrijf ik de kerstkaarten. Daarna ga ik met de Runner’s World naar bed!

Vrijdag
Na een lange werkdag ga ik naar huis en heeft vriendlief al de boom opgezet, dan hoeven we alleen nog maar te versieren! Eerst gaan we wat boodschappen doen na het eten, maar daarna is het toch echt tijd om de boom te versieren. Eigenlijk heeft de boom versieren weinig werk en met een klein uurtje zijn we alweer klaar! Tijd voor koffie en een chocoladeletter, aangezien Sinterklaas ons dit jaar niet heeft overgeslagen met chocoladeletters (11 stuks). Na onze serie gaan we naar bed en is het tijd voor een frisse zaterdag.

Zaterdag
Oorspronkelijk stond er op onze planning, de kerstboom versieren en gingerbreadkoekjes maken. We hadden via de Lidl een pakket gevonden voor een huisje en voor koekjes. Kort verhaal lang: de koekjes waren mislukt en ik zat daar ontzettend van te balen, maar gelukkig waren ze wel lekker! Voor de rest doen we weinig.

Zondag
We zijn al vroeg wakker want we gaan op pad, als eerste gaan we met de trein naar mijn zwager en zijn vriendin. We gaan vervolgens met de auto naar Flevonice. Waar de mannen gaan driftkarten en wij schaatsen, helaas is de schaatsbaan dicht, dus gaan we aan de slag met warme chocomelk en thee! Ondertussen kletsen wij wat af terwijl de mannen in een kart zitten. Hierna gaan we richting Amersfoort, waar we lunchen en vervolgens naar de film Frozen 2 gaan. Na de film blijven we nog heel even in de bios hangen voordat we naar Woudenberg gaan. We eten die avond bij Texas Grill House. Na een heerlijke maaltijd gaan we weer naar huis. Ik zit proppie vol en hang op de bank om Expeditie Robinson te kijken. Hierna gaan we naar bed!

Het was een heerlijke eerste december week! Ik heb genoten! Hoe was jouw week?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.