Girl On A Mission – A december to Remember! -2

2C677133-0B2A-474F-B0BE-2D3410183D53
De tweede week van december was niet zo een gekkenhuis als de eerste, maar alsnog een leuke!

Maandag
Na een werkdag stap ik op mijn fiets op naar huis te fietsen en heb ik een regenbui mee. Nat en koud kom ik thuis (waar is die regenbroek als je hem nodig heb). Uiteindelijk kleed ik mij alvast om. Na veel twijfels ga ik uiteindelijk toch naar de loopgroep! Waar die twijfels vandaan komen, dat is de kou. Deze week hebben we uithouding op de planning staan. En lopen we rondjes van 800, 1km en 1.2 km. Het gaat voor mijn gevoel moeizaam maar als ik aan het einde van mijn training op mijn horloge kijk heb ik er 9km opzitten. Niet gek! En het tempo is ook niet verkeerd! Ik heb het alleen ontzettend koud! Na een warme douche heb ik het nog steeds koud. Maar uiteindelijk val ik toch in slaap!

Dinsdag
Ik word wakker en voel dat de kou een flinke aanslag op mijn benen heeft gedaan! Oef! Ik regel wat kleine dingen en zeg de sportschool op. Ik ben op dit moment groot sponsor van de sportschool en samen met mijn trainster heb ik een plan getrokken om meer bij Soesenzo te trainen dus dan heb ik de sportschool niet meer nodig! De rest van de dag doe ik een beetje rustig aan. Het is geen gekkenhuis op het werk en dat is ook wel lekker, het echte gekkenwerk moet nog komen, ik denk dat dat volgende week kom.

Woensdag
Mijn vader is vandaag jarig! En in de avond gaan we uit eten, maar eerst moet ik het huis even schoonmaken ook staat er een rondje hardlopen op de planning, maar als ik onderweg ben voel ik aan mijn benen dat het hem niet gaat worden! Ik besluit te stoppen en even mijn rust te nemen. Even wat gas terug tot 2020. Wel lekker blijven trainen maar gewoon wanneer ik zin heb! In de avond ga ik dus uit eten voor mijn vaders verjaardag en het is echt super gezellig! Uiteindelijk liggen we nog redelijk op tijd in bed! Best lekker

Donderdag
Weer een nieuwe werkdag, daar stellen we een deadline in voor het aanleveren van werk. Best lekker om een keertje een deadline te geven. Na het werk maak ik het eten klaar en ga ik met vriendlief nog even op pad! We halen de laatste kerstcadeaus en die pakken we ook in, zo we zijn klaar voor de kerst! We chillen nog wat en daarna gaan we naar bed

Vrijdag
Eindelijk bijna weekend! Ik heb een drukke werkdag en na het werk ben ik het ook echt zat, we halen even wat kleine boodschappen en duiken daarna op de bank met onze favoriete serie! Niet veel later gaan we naar bed.

Zaterdag
Ik heb een social run, namelijk de Ugly Sweater run, vrijdag komt daar een verslag van online maar een spoiler het was erg leuk!

Zondag
Na een flinke uitslaapsessie (nou ja flink 8 uur is tegenwoordig flink voor ons). Luieren we nog wat. Na het ontbijt maak ik een begin aan dit verslag als ik daar klaar mee ben rommel ik wat door het huis, mijn moeder komt nog een kopje koffie drinken en we kijken de cyclocross. Vervolgens gaan we naar mijn zwager en schoonzus waar de mannen voetbal kijken en ik mijn nieuwe nivea kalender openmaak tot en met vandaag (een klein feestje want het zijn lekker veel hokjes). Na het eten gaan we naar huis en kijken we nog even expeditie. We zien wie de winnaar wordt en daarna gaan we naar bed! Klaar voor een nieuwe drukke week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.