Girl on a Mission: Almost there!

2e27ecb5-5381-45dc-b2c1-a7f9db1f20a5
Yes we are almost there! Begin december begon ik aan dit traject en aanstaande zondag is het zo ver! Dan loop ik mijn derde halve marathon.
De halve marathon van Berlijn zit al sinds mei (het moment dat ik voer de finish kwam van de halve van Luxemburg) al in mijn hoofd.
In september schreef ik mij in en zocht ik contact met Petra. Helaas ging mijn traject niet zonder slag of stoot, ik kreeg problemen met mijn heup en moest de 7heuvelen dag voorbij laten gaan, maar zo kon ik in december fris starten aan dit traject.

Ik rende door december en door januari, in februari kreeg ik een dipje en had ik de schop onder mijn kont echt nodig, gelukkig gaf Petra die mij, toen we eind februari aan het appen waren zei ze dat ik echt eraan moest gaan trekken want anders was het niets geworden, ik schrok van die woorden, maar er ging wel een knop om, de laatste maanden trainde ik harder dan ooit en dat ging natuurlijk niet onopgemerkt.

En nu is het tijd om te taperen en zo min mogelijk stress te krijgen, natuurlijk zou Linda Linda niet zijn als dat zelfs geen stress krijgen niet lukt. Afgelopen donderdag had ik een hoop stress (en achteraf vraag ik mij af waarom), maar vrijdag werd ik wakker en voelde ik het al op mijn tong een prachtige aft siert op dit moment mijn tong en daardoor kan ik niet lekker praten en eten, wel een voordeel, door weinig te eten is de weegschaal weer wat positiever, maar het helpt niet echt. Maar goed, ook die is inmiddels wel weer vertrokken en ben ik er klaar voor.

De restaurants voor Berlijn zijn gekozen en ook de beste pastaplek is er, vriendlief is heel erg aan het ontzorgen zodat mij in Berlijn niet te kort zal komen. Super lief natuurlijk!

Ik slik keurig mijn vitamines, drink bietensap en heb last van tapercrazies. Ja Berlijn, ik ben klaar voor je!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.