Girl on a Mission: als een week niet gaat zoals gepland

Image-1
Soms gaat een week niet zoals gepland. En dat was absoluut afgelopen week.

Zondagavond ging ik met pijn in mijn buik naar bed en in de nacht werd het er niet beter op. Maandag werd ik ziek wakker! Hoe kon dit nou? Ook vriendlief werd ziek wakker. Hmm hier hadden we niet voor getekend, de hele dag hingen we een beetje in bed en op de bank. Balen!

Dinsdag was ik goed genoeg opgeknapt om weer naar het werk te gaan, op dit moment zitten we midden in de vakantieperiode en is het niet zo druk. Dus kon ik rustig bijkomen. In de avond ging het weer mis, ik had weer flinke pijn in mijn buik en het voelde weer niet goed. Dus maar vroeg op bed.

Woensdag begon het tropenweer en had ik flink uitstelgedrag. Ik deed het huishouden en daarna ging ik in het zwembad van mijn ouders. In de avond kwam vriendlief ook nog even en dook erbij in het zwembad.

Donderdag werd het weer een hele warme dag. Ik ging op de fiets naar mijn werk, werkte daar (duh) en ging naar huis, op weg naar huis was het ontzettend warm. Het kwik kwam tot ruim 39 graden. Ik had mijn drinkfles mee en met mijn trapondersteuning in een van de hogere standen reed ik naar huis. Bij een schaduwstuk besloot ik even wat te gaan drinken, maar wat was het heet! Ik koelde niet af, dus besloot ik maar door te fietsen, eenmaal thuis pakte ik de ventilator van de slaapkamer af en heb deze maar voor de bank neergezet. Toen vriendlief thuiskwam besloten we PokeBowl te bestellen en daarna deden we ook niets meer alleen maar op de bank hangen.

Vrijdag na een flinke plaknacht besloot ik met de auto naar mijn werk te gaan, na het werk was ik dus lekker snel thuis. Ik zag hoe de tour de France werd stopgezet en daarna ging ik eten. Na het eten doken we nog even bij mijn ouders in het zwembad. Niet veel later gingen we naar huis voor een nieuwe plaknacht.

Zaterdag ging ik met mijn moeder een dagje weg. We gingen een dagje naar Amersfoort. We liepen van terras naar terras. Ik kocht nog twee paar Birkenstocks en na het avondeten gingen we weer naar huis. Onderweg naar de trein kregen we nog een flinke regenbui op onze kop. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Na een horrornacht met veel te weinig slaap stond ik zondag dan toch weer buiten om een rondje te rennen. De temperatuur was redelijk te doen, aangezien ik de hele week niet getraind had besloot ik een duurloop te doen in het tempo van 7.26-7.56 van ongeveer 50 minuten. Na 50 minuten was ik er ook klaar mee (en bijna thuis). Ik had een tempo gelopen van 7.34 per kilometer. Zeer tevreden ging ik naar huis.

Deze week wil ik zeker meer kilometers maken en zoals ik nu kijk moet dat zeker lukken met het weer.

Hoe ging jouw trainingsweek?
Let me know

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.