Girl on a mission: Back to business

108A8849-8092-4AA6-A3AD-3B842045BB4A
Wat een lekkere week! Alles verliep op rolletjes.

Maandag
Ik begon de week zoals gewoonlijk met een groepstraining, omdat een groot gedeelte van de groep nog in New York zat trainde we dit keer met alle groepen bij elkaar. Dus liepen we naar de tunnelbak om daar te trainen. En tunnelbak training houdt in dat we regelmatig omhoog en omlaag lopen, altijd een fijne intensieve training, maar na de training voelde ik mij goed! Dit is het betere werk.

Dinsdag
Na een zware dag op het werk doe ik weinig, ik mishandel mijn kuiten wat met de foamroller maar verder hou ik een rustdag, vriendlief en ik zijn nog steeds bezig met het terugkijken van series en dus is het vandaag daar de perfecte dag voor. Aan het einde van de dag valt mij op dat ik bijna geen spierpijn heb van de tunnelbaktraining. Gaan mijn benen dan eindelijk wennen aan heuveltjes?

Woendag
Ik ben super vroeg wakker want ik moet op tijd naar de tandarts, het goede nieuws geen gaatjes alles ziet er goed uit. Daarna ga ik samen met mijn zusje trainen, we besluiten om samen naar de plek te lopen waar onze training start en vervolgens doen we allebei onze eigen training. Ik heb 500 meter snel en 500 meter rustig op het programma staan (6x) en zij heeft iets met 3 minuten rennen 1 minuut rust een aantal keer. Dit keer kan ik mooi de 1000 metertjes gebruiken die zijn uitgezet door SOC. Na 6x is het kaarsje toch echt wel op! En ben ik moe, we lopen nog uit maar ik heb in mijn enthousiasme al mijn horloge uitgedrukt. Uiteindelijk loop ik 6,66 km. Gelijk heb ik het liedje ik ben een kind van de duivel in mijn hoofd van je broer. Verder doe ik nog wat dingen in het huishouden en in de avond plof ik lekker met mijn boek op de bank. In de avond zijn er problemen met de trein en haal ik Ramon op bij mijn werk. Hierdoor eten we uiteindelijk heel laat (en totaal niet gezond). Maar dat mag de pret niet drukken, we kijken nog wat series en daarna gaan we naar bed, we zijn bijna bij met alle series die we nog moeten kijken van de vakantie.

Donderdag
Ik begin de dag bij de huisarts ik heb een plekje op mijn huid zitten die ik moet controleren, met een creme mag ik naar huis of eigenlijk naar kantoor, de hele dag ben ik druk in de weer en ben ik blij als ik thuis kom. Na het koken vertrek ik naar mijn favorieten schoonheidsspecialist en laat ik mijn wenkbrauwen weer fiksen, deze hebben op dit moment namelijk last van een eigen leven en zijn amper in de toom te houden, dus ik ben blij als ik naar buiten loop met getemde wenkbrauwen, vriendlief zit op de tacx en dat is voor mij een mooi moment om voor mij even mijn boek te pakken en te relaxen.

Vrijdag
Na een hele lange werkdag ben ik blij dat ik weekend heb! We eten een lekkere salade en daarna chillen we hem keihard. Ik doe verder niets meer!

Zaterdag 
Het nadeel van altijd op tijd naar bed gaan is dat je altijd op tijd wakker bent! En vandaag dus ook! Op mijn schema voor dit weekend staat 60 minuten in een rustig tempo hardlopen. Maar ik twijfel of ik dat vandaag wil gaan doen. Het is koud en het is winderig. Uiteindelijk weet ik mijzelf na de lunch toch naar buiten te gooien voor een rondje rennen. Na nog geen minuut ben ik terug, eerst even een laagje uit doen want ik heb te veel aan, daarna ga ik ervoor.  Ik beluit wel zo veel mogelijk in de bebouwde kom te lopen in verband met de beschutting. Eigenlijk loop het heel erg lekker, ik heb heel veel de wind in mijn rug en dat werkt heel fijn! Na een heerlijk rondje van 1 uur (en 2 seconden) kom ik verfrissend binnen. Ik douche trek mijn warme kleren aan en doe de rest van de avond niets meer!

Zondag Het is heerlijk herfst weer, koud maar met een lekker zonnetje, zonder om binnen te zitten! Rond lunchtijd besluiten we dan ook om de fiets te pakken en te fietsen richting het pannenkoekenhuis, daar aangekomen zien we het al gelijk: we zijn zeker niet de enigste, na 15 minuten hebben we een tafel en na iets minder dan 20 minuten hebben we onze pannenkoek, na dit avontuur gaan we met een grote omweg naar huis, daar wassen we nog even twee wasjes en doen we verder vrij weinig!

Al met al een heerlijke week! Mag ik nog meer van dit soort weken?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.