Girl on a mission: de laatste week voor de 5K

4492A281-9FD9-4B0E-A479-8A36A95E0CF9

De laatste week voor de 5km van de Singelloop en eigenlijk, nu de kogel door de kerk was, was het best wel relaxt.

Maandag
De wekker na 2 weken is wel weer even wennen! Maar eenmaal op kantoor went het ook weer snel! Ik bekijk mijn mail en als ik er helemaal doorheen ben ga ik verder met de dagelijkse dingen. In de avond heb ik weer een fijne training van SoesEnzo, tegenwoordig hebben we op 4 punten een kilometer uitgemeten in 100 meters en deze gingen we vandaag gebruiken. En dit werkte super fijn! We hadden 500 meter snel en 500 meter dribbelen, inclusief in en uitlopen kwam ik rond de 7.50 km, ik voelde mij super fijn! Wat een lekker loopje.

Dinsdag
Dinsdag had ik rustdag en een verjaardag. Dus dat kwam eigenlijk super goed uit! Ik was eigenlijk ook best wel moe, want ik had een super drukke dag op mijn werk. Dus ik was blij toen ik eenmaal in bed lag

Woensdag
Ik word wakker met flinke pijn in mijn buik! Gadver het is weer zover. Ik besluit rustig aan te doen! Lekker op de bank met heel veel thee en Glee. Ik lag mega vroeg op bed met een pittenzak! Eigenlijk best wel lekker!

Donderdag
Na een fijne werkdag staat in de avond mijn zus op de deur. Zij heeft op dit moment 1 op 1 training met onze trainster en ze had de opdracht om de hartslag onder de 150 te houden. Ik besloot met haar mee te lopen. Na 40 minuten kwamen we terug en had ze 40 minuten onder de 150 gelopen. Niet veel later lag ik weer op bed met mijn pittenzak, zodat mijn bed lekker warm was.

Vrijdag
Eindelijk vrijdag! De dag duurde heel lang! Maar eindelijk had ik weekend! Eigenlijk deed ik die avond gewoon lekker rustig aan en geen gekke dingen!

Zaterdag
Al vroeg stonden we naast ons bed en nog vroeger gingen wij naar Apeldoorn, Futurumshop had koopjesdag en we gingen nog op zoek naar wat koopjes. We gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis ( we kwamen zelfs handen te kort). Ik had in ieder geval nieuwe schoenen, een nieuwe helm en een paar dunne handschoenen. Na ons futurum avontuur gingen we naar huis, pakte we de fiets en gingen we in het dorp lunchen. Daarna kon ik toch echt het loslopen niet meer uitstellen, tijdens het loslopen voelde ik hoe soepel het ging! Best fijn! Hierna was het tijd voor een warme douche, warme maaltijd en niet heel veel later een warm bedje!

Zondag
Zondag ging al heel vroeg de wekker! Want het was raceday! Om half 10 stond ik in het Wilhelminapark om startnummers te halen om 10.00 uur was ik weer thuis en om 12 uur was ik in Utrecht op de afgesproken plek!
Over de race zelf lees je meer van de week.
Na de race ging ik met Gaby en vriendlief naar mijn huis waar we ons op friste om daarna met de hele meute (mijn ouders, zus, vriend, Gaby, haar man en ik) hamburgers te eten die door mijn vader gemaakt werden.
Rond 21.30 gingen we allemaal weer op huis aan en hadden we een gezellige dag achter de rug.

En zo vloog er weer een wek voorbij! Omdat ik de weekverslagen best wel leuk vind om te delen (en ik hoop dat ik jullie ook motiveer) ga ik er nog even mee door!

Op naar een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.