Girl on a Mission: De week dat een hele hoop anders werd

A24580F7-9C20-44D9-8A36-D6ED98A61584
Wauw, wat kan er in een week ontzettend veel veranderen, van niet meer handen schudden. Naar thuiswerken als het mogelijk is, tot aan geen restaurants meer open.

Maandag Ik begin mijn dag op kantoor, ik ben zwaar vermoeid want ik was laat thuis door het concert. Maar het lukt mij om alles voor elkaar te krijgen op kantoor. Wel is het heel erg druk dus besluit ik om wat werk af te maken zodat ik gewoon lekker naar huis kan. Uiteindelijk ga ik dus een half uurtje later weg. Maar een groot gedeelte van mijn taken heb ik af. Thuis doe ik weinig en gaan we lekker op tijd naar bed.

Dinsdag Ik begin wat eerder omdat er naar mijn idee veel werk is. Uiteindelijk valt het mee maar het is wel fijn om alles af te hebben. In de avond laat ik mijn benen wat masseren zodat ik ze niet meer voel. Natuurlijk volgen we het alle Daarnaast pak ik mijn koffertje in want ik ga een mini 24 uur vakantie nemen.

Woensdag¬†Na mijn schoonmakenwerkzaamheden ga ik op pad. Ik ga met de trein naar Alphen en daar ga ik met de bus verder Alphen in. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming bel ik aan…..en Gaby doet de deur open! We kletsen wat bij drinken een kop thee, doen boodschappen, kijken een slechte serie en halen patat. Uiteindelijk gaan we naar Anastasia¬† de musical, een prachtige musical. Het is al redelijk rustig in verband met Corona en we mogen na de tweede akte ook ergens anders zitten omdat er iemand achter ons ontzettend aan het hoesten is. Na de musical vertrekken we richting Alphen. En al snel lig ik onder al die medailles die Gaby heeft gekregen te slapen

Donderdag Ik krijg een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld en niet veel later moet ik helaas afscheid nemen van mijn minivakantie en hoe stom het klinkt, deze kleine break uit huis heeft mij heel goed gedaan. Maar in de middag moet ik mij weer opmaken om naar kantoor te gaan, daar werk ik een middag. In de middag krijgen we het bericht dat er zoveel mogelijk thuisgewerkt moet worden en dat er niet meer dan 100 mensen ergens mogen zijn. Schakelen. In de avond wordt er een groepsapp gemaakt. Want ik kan niet helemaal thuis werken (iemand moet de deur open doen voor de mensen die er nog wel zijn). Dus we moeten een oplossing bedenken. Gelukkig heb ik wat oplossingen al bedacht.

Vrijdag Een rare vrijdag, het is een soort overgangsdag, mensen zijn nog wel aan het werk op kantoor maar het zijn er niet veel meer. We maken wat schema’s betreffende de bezetting en vervolgens printen we wat dingen uit, het zijn stomme dingen maar misschien hebben we ze nodig. Ook doe ik wat normaal werk nog. Maar uiteindelijk gaan we op tijd naar huis. Vriendlief en ik kijken thuis wat series en doen verder rustig aan. In de avond krijg ik het bericht dat mijn looptrainingen voorlopig niet doorgaan, naast het feit dat de kwart van Rotterdam ook niet doorgaat ben ik al mijn motivatie een beetje kwijt, maar dat geeft niet, gezondheid gaat voor

Zaterdag Nu alle sociale activiteiten wegvallen (nou laten we heel eerlijk zijn, we hadden er op dit moment ook niet zoveel), is het tijd om de zolder op te ruimen, want we hebben de afgelopen jaren een hoop gespaard! Vriendlief moet 3x naar de vuilstort rijden! De rest van de dag doen we eigenlijk vrij weinig. In de avond kijken we lekker een film en gaan we op tijd naar bed!

Zondag En ook zondag hadden we weinig sociale activiteiten, we beginnen de ochtend met het schoonmaken van de tuin en de schuur en we zijn niet de enige, want ons hele pleintje is aan de schoonmaak! Dat is nog eens fijn! Nadat we ons hebben opgefrist gaan we naar Alphen, weer op bezoek bij Gaby en haar man. We zitten daar als we horen dat alles restaurants dicht gaan, alle sportverenigingen en dergelijke gaan ook dicht. We grappen nog: nou nu maar hopen dat het eten goed is! Het eten is gelukkig goed, daarna gaan we naar de AH waar we een toetje halen en stiekem kan ik het niet laten om toch een extra pakje kip en gehakt mee te nemen want onze supermarkt is echt leeg! Gelukkig bestel ik mijn eten altijd voor 1x in de week.
Als vriendlief en ik naar huis rijden weten we het zeker, dit hebben we nog nooit mee gemaakt en het gaan hele rare weken worden!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.