Girl on a mission: Dit zat niet in de planning!

B9A82C8D-AA3A-4ACF-8412-FC5B2C413AA7
Whoo De laatste week van januari vloog voorbij! Niet normaal! En nu zijn we (eindelijk) beland in februari en kijk ik uit naar de lente! Ben ik de enige die daar last van heb? Laten we eerst nog even terug gaan naar afgelopen week.

Maandag Na een werkdag wordt er heerlijk voor mij gekookt want vriendlief is eerder thuis dan ik! Na het eten trek ik mijn sportkleding aan en ga ik naar de sportschool. Vandaag hebben we een HIT training en wat voor eentje! Aan het einde van het half uurtje ben ik al kapot en zweet ik al als een gek en ik weet….dit is nog niet het einde want ik heb nog een training, maar dan een looptraining. Gelukkig is het herstelweek! En hoeven we niet megahard maar mogen we gewoon rustig trainen en dat vind ik helemaal niet erg. Na de warming up is het tijd voor wat loopscholing, hierbij gaat het vandaag om de arminzet. Merk je verschil met de juiste arminzet. Ik kan nu vertellen…dat merk je! Daarna gaan we door naar de kern. 4x 3,2,1 minuten met tussendoor een minuut pauze. Ik merk dat ik lekker loop. Als de trainster zegt dat ik eigenlijk na groep 2 moet doe ik net alsof ik het niet hoor! Ik weet het eigenlijk ook wel! Dus sluit ik een compromis. Ik ga volgende hersteltraining naar groep 2. Stiekem vind ik dat best wel spannend, want qua lopen heb ik soms nog wel een mentaal dingetje, maar we gaat het gewoon proberen.
Na het trainen fiets ik in een ijskoude regembui naar huis. Ik heb het koud maar blijf nog even op de bank. Na het douchen heb ik het dus nog steeds koud!! Ik kruip dus koud in bed en heb heel veel moeite met in slaap komen als ik eindelijk warm ben en slaap is het half 4! Om kwart voor 7 gaat de wekker weer en heb ik ook nog eens keelpijn. Dit was een complete dramanacht en dat is dinsdags te merken.

Dinsdag
Ik word wakker met een dikke keelpijn, hmm dit is vervelend, met een doosje strepsil ga ik op pad. Na een werkdag merk ik dat ik aardig kapot ben, ik ga lekker op de bank zitten en doe rustig aan.

Woensdag
Woensdag is het hek van de dam en heb ik een relatie met de tissuedoos. Ik maak het huis schoon en bel met mijn favoriete nachtzuster (op dit moment). Ik overleg met haar ook en we besluiten dat het handig is als ik niet ga trainen.
Later hoor ik dat mijn collega in de sportschool had gevraagd waar ik was en ik had mij ook niet afgemeld…oeps…volgende keer maar even doen.

Donderdag
Ik ben vrij! Gelukkig! We zijn bezig met wat klusjes in en rond het huis daarna gaan we heerlijk lunchen bij onze plaatselijke kroeg. Daarna merk ik dat ik een beetje op ben ik heb het ontzettend benauwd. In de middag neem ik 2 pijnstillers in en terwijl vriendlief een schietspelletje doet slaap ik. Er woedt een oorlog om mij heen en ik slaap gewoon 🙂 welkom in mijn wereld.

Vrijdag
ik krijg mijn ogen niet open, en alles blijft dichtzitten. Ik heb het benauwd en piep aan alle kanten. Kortom….ik ben ziek!

Zaterdag
Terwijl ik nog steeds niet beter ben staat er eigenlijk een loopje op de planning. Gelukkig belt mijn partner in crime af, ook zij is niet lekker! Natuurlijk heb ik een lichte teleurstelling! Maar achteraf gezien is het wel beter. Als vriendlief naar een feestje gaat voel ik mij ontzettend zielig! Ik kan er niets aan doen en huil. Maar met een zielige serie en een zak chips weet ik de avond door te komen.

Zondag
Yes eindelijk een dag waarbij ik mij oke voel! Ik ga lekker baby kroelen bij vrienden! Alleen de baby vind op dit moment kroelen niet zo leuk 🙁 We blijven daar ook nog eten en na het eten gaan de mannen nog even gamen ondertussen bespreek ik met mijn vriendin alle youtubers en dergelijke waar we ons aan irriteren. Ook worden er leuke plannen gemaakt voor de toekomst! Rond half 9 stappen we weer in de auto terug naar huis en niet veel later is het alweer bedtijd!
Hopen op een betere week dan deze week!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.