Girl on a Mission: Een april die zeker doet wat die wil

FF7574D5-2E37-4AE1-8F5A-56ABF92B038E
April doet wat die wil en ook dit jaar doet die wat die wil!

Maandag Ik mag naar kantoor! En ik vind dat super fijn! Niet normaal! Lekker op mijn fiets naar kantoor maar mensen wat is het koud! Het ijs stond op de ruiten. Maar toch was het even fijn om uit de deur te zijn! Na mijn werk ruimen we ons huis even op en brengen we Lois weg, zij blijft tijdelijk bij mijn ouders.

Dinsdag Vandaag mag ik weer naar kantoor, het is niet heel druk maar toch weet ik mij prima te vermaken. Aan het eind van de dag komt mijn pakketje binnen! Omdat we zoveel binnen zitten heb ik Lego besteld, in 2018 kreeg ik voor de kerst de grote zaal van Harry Potter, nu was de uitbreidingsset (de Beukwilg) een super leuk prijsje. Zo ben ik in ieder geval weer een paar uurtjes zoet.

Woensdag Mijn vaste vrije dag, de hele ochtend ben ik druk in de weer! Ik weet niet eens meer met wat allemaal, maar het was niet normaal! Als ik om half 2 mijn kont op de stoel plant besef ik mij ineens dat ik nog niet eens geluncht heb! Snel doen, daarna begin ik aan mijn Lego bouwwerk, eerst de auto en dan de Beukwilg. Daarna is het alweer tijd om te koken! Ondanks dat we veel binnen zitten vind ik de tijd ontzettend snel gaan! Na het eten kijken we nog wat YouTube filmpjes en daarna maken we nog een flinke wandeling! Niet lang daarna gaan we slapen! Want slaap is op dit moment wel een belangrijk punt.

Donderdag Ik werk vanuit huis vandaag, maak een stukje voor de wekelijkse koffiekrant die nu wekelijks gemaild wordt en werk wat kleine documenten uit. In de middag wil ik een stukje gaan lopen, maar uiteindelijk ben ik drukker met mijn met mijn Legoproject dan hardlopen. In de avond lopen vriendlief en ik nog een rondje en daarna gaan we chillen.

Vrijdag Bijna weekend en ik mag naar kantoor vandaag! Eigenlijk ben ik de hele dag druk met kleine dingetjes. En om 16.00 uur ga ik naar huis. Lekker op de fiets. In de avond doen we weinig! Zoals elke vrijdag! Wel maken we bekend op Social Media dat we gaan verhuizen, inderdaad we gaan verhuizen!

Zaterdag Vanaf vandaag staat ons huis op Funda en hangt het verkoopbord op het raam! Het voelt heel raar, de hele dag zijn we bezig met de statistieken volgen op Funda. Ik ga even langs mijn ouders want ik moet iets printen. Daarna bakken we een brownie en zijn we weer buiten voor een wandeling, dat is iets wat we iedere dag proberen te doen zolang het nog mag, wandelen in de buitenlucht. Na de wandeling eten we een ijsje en niet veel later gaan we eten. Na het eten kijken we nog een film en niet veel later is het tijd om naar bed te gaan.

Zondag We hebben tegenwoordig echt een ritme, gaan op tijd naar bed en worden ook deze zondag op tijd wakker. Na het ontbijt nemen we een kopje koffie en gaan we ons klaarmaken voor een rondje sporten. Vandaag had ik eigenlijk aan start moeten staat voor de kwart marathon van Rotterdam, maar iedereen weet hoe het nu zit. Dus ga ik een rondje rennen, vriendlief gaat wielrennen. Ik besluit om mijn standaard rondje eens een keertje om te draaien en tegengesteld te lopen. Het is heerlijk weer en het zonnetje schijnt volop! Als er een loper aan komt ga ik aan de andere kant lopen en op 1 punt draai ik richting het kanaal. Nu weet ik ineens waarom ik mijn rondjes altijd start bij het kanaal, ik heb namelijk vanaf het kanaal alleen maar wind tegen en vol wind tegen bedoel ik dan! Dat merk mijn hartslag en mijn tempo, maar ik zet door! Uiteindelijk draai ik weer weg van de wind en is het heerlijk! Na 6km kom ik aan bij het huis van mijn ouders, ze maken een foto en ik wandel het laatste stukje. Eenmaal thuis ga ik vrij vlot onder de douche en hang ik even op de bank. Als ik zie dat vriendlief dichtbij is zet ik de oven aan voor de lunch, maar hij blijf wel erg lang op 1 punt staan dus besluit ik even te kijken. Ook hij staat met zijn ouders te praten. We kletsen even bij (op afstand natuurlijk). En daarna gaan we naar huis. We lunchen en vriendlief gaat douchen, ik voel inmiddels de slaap opkomen en we moeten toch denken aan onze weerstand 🙂 dus ga ik lekker een klein tukje doen (van een half uur). Na een half uur wordt ik wakker en ga ik even de was doen. Ik rommel nog wat door in huis en maak als afsluiter van de dag pannenkoeken.
Nu zit ik dit verslag te maken en zal ik niet meer zoveel doen! Dus ga ik lekker afsluiten!

Ik hoop dat jullie de week ook allemaal fijn hebben beleeft! Het is allemaal wat lastiger maar ik begin er aan te wennen, ik hoop jullie ook! Blijf veilig mensen en hou afstand!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.