Girl on a mission: Een lekker weekje

AFAC0451-71B2-42FB-B691-B32F7B975212

Weer een nieuwe week die eigenlijk best wel lekker ging!

Maandag
We beginnen de week met frisse moed! Ik ga op mijn fiets naar kantoor en als ik thuis kom moet ik even bijkomen, wat een woei! In de avond is er weer hardlooptraining! Het is een fijne training, deze week trainen we uithoudingsvermogen dat betekend langere stukken in een rustig tempo, dat vind ik altijd wel een fijne training, nog fijner is het wanneer ik na de training in bed lig.

Dinsdag
Ik heb iets last van stijve hamstrings maar het is niet noemenswaardig. Vandaag heb ik weer rustdag, wel fiets ik naar mijn werk maar verder doe ik weinig.

Woensdag
Eigenlijk is de woensdag heel relaxt, ik doe wat dingen in het huis en heb zelfs tijd om te lezen. In de avond ga ik naar de sportschool voor een half uurtje trainen van de buikspieren. Na dit half uurtje kom ik thuis drink ik een kopje thee en ga ik lekker naar bed! Want de wekker gaat heeeeeel vroeg

Donderdag
En inderdaad de wekker gaat vroeg, niet mijn wekker maar vriendlief zijn wekker, hij gaat namelijk naar Barcelona en wordt om 4.30 opgehaald. Ik slaap niet meer en lees dus uiteindelijk mijn boek uit. Vanavond staat er weer een training op de planning maar eerst wordt er code geel voorspeld tussen 20.00-21.00 uur. Uiteindelijk wordt die een uurtje vervroegd, dat komt mooi uit want mijn training begint om 20.00 uur. Dus door de regen fiets ik naar het huis van mijn trainers. Stiekem hoop ik dat als ik binnenkom ze zeggen: Chips, we zijn je vergeten te appen dat de training niet door gaat, maar als ik de deur open doe en ik zie meer hardlopers, weet ik ze zijn mij niet vergeten we gaan gewoon trainen.
De training is pittig want er valt nog steeds regen en de wind is met vlagen hard. Maar uiteindelijk weet ik er nog 10,21 km uit te persen. Na de training ga ik gelijk naar huis en zet ik de water koker aan en loop ik met 2 koppen thee naar boven, ik ga douchen en daarna is mijn thee op de perfecte temperatuur om te drinken, de eerste gaat vrij vlot naar binnen en de tweede heb ik wat meer moeite mee, niet omdat ik geen dorst heb maar omdat ik echt moe begin te worden, ik drink mijn thee op en ga heerlijk slapen!

Vrijdag Voor de wekker ben ik al wakker! Dus ik blijf lekker liggen tot de wekker af gaat. Daarna ga ik naar mijn werk, als ik op mijn fiets stap zie ik dat de batterij bijna leeg is..chips, dan maar met de auto (he wat vervelend). Ik zit vandaag alleen op kantoor maar kan het allemaal super makkelijk handelen! daarnaast zijn mijn collega’s altijd aardig als je alleen bent, dus dat scheelt. Na mijn werk ga ik eten bij mijn schoonouders, daar eten we boerenkool, ik vind dat dus heel lekker en vriendlief lust dat niet. Dus als die weg is eet ik lekker boerenkool. Na een kopje thee ga ik naar huis en plof ik op de bank. Ik kijk wat series en niet veel later ga ik naar bed.

Zaterdag
Ik ben vroeg wakker dus ga ik lekker op tijd boodschappen doen daarna ga ik met mijn moeder naar de trein voor de lapjesmarkt, we maken een tussenstop bij de Primark en kopen de dingen die we nodig hebben. Daarna ga ik weer naar huis, maak ik de badkamer schoon en hang ik op de bank. Eigenlijk staat er een loopje op de planning maar ik kan mij er even niet toe zetten. In de avond ga ik naar mijn ouders en daar gourmetten we. Na de gourmet drinken we nog een kopje koffie en niet veel later ga ik naar huis. Ik probeer redelijk op tijd mijn bed in te gaan. Helaas mislukt dat 🙂 Maar goed, zondag kan ik iets langer blijven liggen.

Zondag Na een ontbijtje duik ik met mijn zus de auto in richting de sportschool. Vandaag staat er een les RPM op de planning. RPM is een soort spinning alleen dat op het ritme van de muziek en eigenlijk is dat best wel leuk! Binnen 10 minuten stroomt het zweet al over mijn hoofd (letterlijk), dit heb ik nog nooit gehad. Ik merk wel dat ik sterk ben in mijn benen! Toch wel fijn dat dat fietsen (ookal doe ik het niet zoveel) wel resultaat biedt. 
Na de training ga ik naar huis en maak ik mijn soep klaar voor de avond en de volgende dag. Daarna ga ik douchen en maak ik een lunch klaar, ik drink een kopje thee met mijn moeder en verder hang ik op de bank. In de avond eet ik nog een kopje soep maar voor de rest komt er weinig uit mijn handen. Dan maar op tijd naar bed om mij klaar te maken voor een nieuwe week! 

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.