Girl On A Mission – Een stormachtige week

0DB1F06F-8A9B-42F2-A6F4-6B5585AA7192
Een week waarin ik alles weer probeerde op te pakken na mijn griep. Maar of dat nou lekker ging?

Maandag
Ik voel mij weer redelijk oke en ga weer naar mijn werk op de fiets. Als ik aan het fietsen ben merk ik wel hoe benauwd ik nog ben! Als mijn werkdag ten einde is fiets ik weer terug, jep dit is absoluut nog niet lekker! Als ik thuis ben hijg ik even uit! Daarna kook ik eten en niet veel later zitten vriendlief en ik aan tafel. De training die sla ik nog even over! Eerst goed herstellen.

Dinsdag
Oef wat een weer! Ik ga lekker met de trein naar mijn werk, tijdens werk app ik wat met Linda. Na werktijd ga ik naar de Lego winkel een cadeautje halen voor vriendlief. Daarna maak ik eten klaar na het eten ga ik naar mijn ouders om mijn nieuwe kwarkbeker even op te halen (aangezien wij er thuis maar 1 hebben en wij beide het een fijne beker vinden). Daarna hak ik de knoop door! Ik ga in Disney de Prinsessenrun lopen (klik hier om meer te lezen over deze spontane actie). Niet veel later gaan we slapen, op dit moment gaan we redelijk vroeg naar bed en ik merk dat ik daar behoorlijk meer energie van heb! Super fijn!

Woensdag
Normaal een vrije dag maar vandaag door omstandigheden op kantoor en op kantoor  is het rustig, maar ondanks dat ben ik lekker bezig met wat dingen uitzoeken en dergelijk! Daarnaast zit ik met mijn hoofd alweer in Disney!! Want nu mag ik officieel gaan nadenken over een outfit! Want het is nog minder dan 100 dagen!
In de avond heb ik flink wat onrust in mijn lichaam en ga ik de spiegels in de kleedkamer schoonmaken, zo zijn mijn selfies weer wat netter in plaats van een selfie met al die vlekken :). En als ik dan toch bezig ben ga ik gelijk aan de slag met de was die ik weg vouw en strijk, scheelt morgen weer!

Donderdag
Vandaag ben ik vrij en blijf ik lekker wat langer in bed liggen! Daarna maak ik het huis schoon. Ik maak een heerlijke lunch klaar voor vriendlief en mijzelf en daarna gaan we even op pad. Hierna is het toch echt tijd om een stukje te gaan rennen, even kijken hoe het gaat! Op het schema staat 8×4 minuten met 2 minuten pauze. Bij de groep gaan ze in verschillende tempo’s en aangezien ik ziek ben geweest lijkt het mij niet verstandig om dat te doen maar gewoon lekker op eigen tempo te lopen. Ik start natuurlijk veelte hard! Maar ik mag niet klagen, ik loop eigenlijk best lekker na 6x ben ik thuis en vind ik het eigenlijk wel welletjes, ik ben drie kwartier onderweg en dat is prima voor een after flu run!
Als ik thuis ben ga ik lekker douchen en niet veel later staat mijn moeder voor de deur, we kletsen even met een kopje koffie en niet veel later ga ik koken.  In de avond lees ik lekker een boekje en gaan we op tijd op weg. Want dat kleine rondje kostte best wel energie.

Vrijdag
Na een lange werkdag heeft vriendlief het eten klaar! We doen wat boodschappen en hangen daarna op de bank, precies zoals een vrijdag moet zijn.

Zaterdag
Ik ben vroeg wakker maar toch moet ik mij haasten als ik naar de schoonheidsspecialiste moet, het is weer tijd om mijn wenkbrauwen in vorm te brengen. Daarna verruil ik mijn vest voor mijn hardloopshirt en ga ik naar buiten om de planning staat een uurtje rennen in zone 2 met daarin 5 minuten versnellen. Ik stel mijn horloge in in 2 series van 25 minuten zone 2 en 5 minuten versnellen. Zo gaat het lekker snel! De eerste helft gaat ook prima! Ik ren keurig in zone 2 (met hartslagband) en ook de 5 minuten zijn zo voorbij! Tijdens het versnellen neem ik mij voor om rond de 7 minuten per kilometer te lopen. Ik loop uiteindelijk 6.30. Tijdens de tweede helft loop ik op het parcour van de vlinderloop terwijl ik daar loop besef ik mij dat ik dus op het parcour van de vlinderloop loop en dat deze er vandaag is. Oeps dat wordt doorrennen. Al snel merk ik dat ik voor de top lopers loop dus besluit ik als ik ze aan zie komen even netjes aan de kant te gaan zodat zij niet om mij heen moeten. Ik ben blij als ik weer van het parcour af ben en ik mijn weg rustig kan vervolgens. Als ik loop reken in uit dat ik precies thuis uit kom, wat dus niet gebeurd want ik moet nog een stuk  doorlopen omdat ik nog geen uurtje gelopen heb. Als ik thuis kom voel ik mij zeer tevreden het ging lekker! De rest van de dag doen we heerlijk rustig aan.
In de avond komen mijn zwager en schoonzus pannenkoeken eten en spelletjes spelen en hebben we een ontzettend gezellige avond!!

Zondag Er is storm op komst en dus slapen we uit, na het ontbijt ga ik even aan de slag met mijn benen om wat knopen uit mijn spieren te halen. Daarna kruip ik achter de laptop om wat dingen te regelen. Daarna gaan we naar mijn moeder, mijn moeder is namelijk jarig vandaag en we gaan met zijn alle eten. Na het eten gaan we naar huis en duiken we ons bed in!! Tijd voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.