Girl on A mission: Een update

IMG_2113
Hoewel de onzekerheid door Corona ervoor zorgde, zorgde het er ook voor dat ik bleef trainen. Helaas kwam daar (mede door Corona) ook verandering in.

Een paar weken geleden besloot ik gewoon weer lekker te trainen, Disney was geannuleerd en hoezeer ik daar van baalde, ik kon er niets aan doen! Ondanks dat bleef ik lekker trainen, zonder druk ging het eigenlijk beter dan ooit! Ergens in mijn achterhoofd wist ik nog wel dat Rotterdam er aan kwam maar 10 km lopen is niet echt een groot probleem, ik moet ervoor trainen en het is leuk om sneller te worden, maar veel meer niet. Ik had mijzelf voorlopig geen druk opgelegd.

Ik roep altijd dat ik super goed train onder druk maar eigenlijk train ik beter zonder druk! Zodra Disney weg was liep ik heerlijk! Ik liep gewoon op een schema en had nergens meer moeite mee en liep heerlijk rond! Dit was nog eens lekker! Met Rotterdam in mijn achterhoofd liep ik lekker door, gewoon lekker trainen.

Daarnaast weet/wist ik dat trainen in de maand juli/augustus een stuk lastiger, om in deze maanden te trainen voor 36km in 3 dagen maakte mij ligt onrustig en als ik onrust in mijn hoofd krijg kan ik niet goed trainen, deze onrust werd weggenomen.

Vorige week maandag werd mijn laatste doel ook weggenomen: een fijne 10km zit er dit jaar niet in. Rotterdam Marathon 2020 gaat niet door! Als eerste dacht ik jammer dan! Geen hardloopwedstrijden dit jaar! Aan de andere kant had ik weer meer rust. want hoewel al mijn doelen voor 2020 zijn weggevallen vind ik het niet erg. Ik zie mijzelf niet in een startvak staan met heel veel andere mensen. Soms zie ik wedstrijden staan die roepen: WIJ GAAN ZEKER DOOR! Ik denk dan, liever niet met mij! Ik blijf wel thuis!

Ondertussen vermaak ik mij prima hoor! Maar daar later meer over!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.