Girl on a mission: Een week met vallen en opstaan

A621155A-1425-4D1D-A478-DC53F0FE172C
Oef, deze week ging niet gemakkelijk! Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Maandag Ik word maandag niet heel fit wakker, maar dat geeft niets, ik heb een drukke dag op kantoor met beoordelingsgesprekken en vergaderingen. Ik moet iets eerder weg voor een prive afspraak. Omdat ik nog steeds niet fit ben twijfel ik of ik wel moet gaan sporten, uiteindelijk ga ik toch, eerst naar het buikspier half uurtje, wat niet van harte gaat, ik voel mijn buikspieren bij iedere oefening, daarna is het tijd om hard te lopen. Deze week staat voor uithouding. Het is een zware training maar ik weet het redelijk vol te houden! En ben tevreden als de training klaar is. Als ik thuis ben maak ik een pittenzak warm en leg ik die in bed terwijl ik ga douchen, als ik in bed duik is mijn bed heerlijk warm! Daar word ik blij van na een koude training.

Dinsdag Wat een fijne nacht moest worden is uiteindelijk een hel nacht, om 3.00 uur ben ik wakker en voel ik mij onrustig, mijn hart klopt hard (haha) en als ik op mijn ademhaling probeer te letten krijg ik het benauwd. Uiteindelijk weet ik met veel pijn en moeite om half 5 in slaap te vallen als ik ineens wakker wordt van een hoesbui om 5.15 uur. Een klein uurtje later gaat mijn wekker en ik voel mij verrot  kan er niets anders van maken, omdat ik langer in bed blijf liggen moet ik wel met de fiets naar mijn werk. Aan de ene kant baal ik ervan maar aan de andere kant vind ik het ook heel fijn. Op mijn werk is het een drukke bedoeling en als ik om 17.00 uur de (spreekwoordelijke) deur achter mij dicht trek ben ik het echt zat. Op de planning stond eigenlijk de sportschool samen met vriendlief, maar omdat we allebei een horrornacht achter de rug hebben gehad slaan we die over en zit ik de hele avond met mijn ereader op de bank (waar ik geen leuk boek kan vinden omdat ik keuze stress heb van welk boek ik wil hebben).

Woensdag Ik ben vrij en mag eindelijk uitslapen, niet dat dat echt lukt, ik begin mijn dag bij de mondhygenist en ga naar mijn ouders, daar staat mijn vader in zijn hardloopkleding al aan, hij heeft licht last van uitstelgedrag, nou ik ook! Dus dat kom mooi uit! We gaan samen een rondje lopen, mijn interval wordt dus een duurloopje, een kort duurloopje want als we weg gaan is het redelijk droog maar bij kilometer 2.80 gaat het echt hozen, we trekken een klein sprintje door naar huis en daar komen we semi droog aan. Daarna ga ik nog kleine dingen regelen en maak ik het huis in orde. om 15.30 pak ik de rein richting Utrecht Centraal, ik ga later die avond met vriendlief naar de film en wil heel even nog bij de Primark wat pyjama’s halen (aangezien ik er nu nog maar 1 heb, daar redden we het deze winter niet mee). Al snel vind ik een aantal pyjama’s en heb ik nog veel tijd over, dus tijd voor een Starbucks. Ik lees nog even de Runner’s World met een kopje koffie en niet veel later loop ik naar het station waar ik op vriendlief wacht. We eten bij Easie en daarna pakken we de trein samen met mijn zus. We gaan naar de film Brittany runs a marathon. 2 uur later lopen we de bioscoop uit. De film was erg leuk! Een aanrader. Daarna gaan we naar huis.

Donderdag Ik word niet super fit wakker maar dat is de hele week al, in de loop van de dag trek het dan weg, maar vandaag blijft het hangen. Gelukkig heb ik op donderdag sowieso een rustdag, als vriendlief besluit om in de avond nog wat werk te verrichten pak ik mijn kans en kruip ik met een boekje op de bank.

Vrijdag Ik denk dat ik vandaag het fitste wakker ben geworden van deze week! Ik voel mij nog steeds niet super maar wel oke, na een lange werkdag ga ik weer op huis aan, tijd voor weekend! We kijken nog wat slechte series weg en niet veel later duik ik mijn bedje in.

Zaterdag Op een of andere manier kan ik niet meer uitslapen en zijn we vroeg wakker! Niet zo heel tof! Maar oke! Na het ontbijt gaan we boodschappen doen en gelijk weet ik weer waarom ik altijd mijn boodschappen laat thuisbezorgen. De rest van de middag loop ik mij een beetje te vervelen.

Zondag Weer zijn we vroeg wakker (zoals altijd) na het ontbijt laat ik mijn eten even zakken en trek ik mijn hardloopkleren aan, tijd om te rennen. Na 4 minuten ben ik buiten adem, als mijn ontbijt ook nog eens zegt: Lin dit gaan we niet doen besluit ik om naar huis te gaan. De afgelopen weken zijn best wel stressvol geweest qua werk en prive dus met een boekje op de bank klinkt heerlijk! En dat doe ik dan ook. De rest van de middag lees ik mijn boek!

Niet een super week maar ik hoop dat ik aankomende week beter ga eindigen dan deze week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.