Girl On A Mission: Een weekje lekker knallen!

91BBCEB4-4324-4FA9-88B6-CC93786930F7De eerste echte trainingsweek van 2020 is van start en deze begon ik knallend!

Maandag 
Duik ik na een werkdag (en een avondmaal) gelijk op de fiets. Voor de hardlooptraining hebben wij altijd een rondje buikspieren en kracht, al een aantal weken sluit ik mij daar bij aan. Hierna gaan we door naar de looptraining. De training zelf is redelijk te doen maar ik merk dat het bij mij niet lekker loopt. Daardoor raak ik geïrriteerd op mijzelf. Ik weet het los te laten en na een warme douche duik ik lekker mijn bed in!

Dinsdag
Op dinsdag heb ik altijd rustdag, op mijn werk is het alles behalve rustig! Maar ik weet het allemaal weer netjes voor elkaar te boksen, eenmaal thuis plof ik op de bank en kijken we heerlijk wat series weg

Woensdag
Ik heb last van opstartproblemen en hang op de bank. Uiteindelijk weet ik al mijn plannen te regelen, na het eten stap ik op mijn fiets om richting de sportschool te gaan voor weer een rondje buikspieren. Tijdens dat half uurtje voel ik al dat ik hier spijt van ga krijgen! Mijn buikspieren voel ik namelijk nu al!! Na een half uurtje fiets ik weer naar huis, gaan we even naar mijn ouders om een luchtbed op te halen en vervolgens duik ik redelijk op tijd mijn bed in!

Donderdag
Als ik in de ochtend wakker wordt voel ik die buikspieren, oef! Dit gaat geen pretje worden! Als ik weer een drukke werkdag achter de rug heb ga ik weer naar de loopgroep. Ik heb besloten dat ik dit jaar 2 keer met de loopgroep ga trainen, dit omdat ik dan meer uit mijzelf haal. Groep 4 is maar 1 groep dat betekend dat ik harder aan de slag moet, vandaag staan er 4 series op de planning in diverse tempo’s. De eerste twee gingen eigenlijk wel goed, ik merk dat het steeds beter gaat om mijn tempo vast te houden. De derde serie ging al een stuk lastiger, maar toch ben ik trots dat ik deze weet vol te houden. Serie 4 was een kleine drama. Deze was te zwaar, uiteindelijk weet ik hem af te maken en hobbelen we terug naar de startplek. Tevreden duik ik mijn bed in!

Vrijdag
Als ik wakker ben en wat lig te draaien in bed vraagt vriendlief of ik pijn heb aan mijn benen. Zolang ik lig voel ik weinig, dat is positief! Na een werkdag fiets ik naar huis en ben ik net op tijd om vriendlief gedag te zeggen, hij gaat een weekend naar Enschede. In de avond eet ik een Poke Bowl en kijk ik de rest van de avond Glee. Perfecte afsluiting.

Zaterdag
Ik ben lekker vroeg wakker en ga op tijd mijn bed uit. Eerst een rondje hardlopen, op het schema staat 50 minuten op een rustig tempo. Ik loop heerlijk en ben licht teleurgesteld als het rondje klaar is. Het was gewoon perfect er scheen een waterig zonnetje, het was koud, maar niet te koud echt perfect. Ik neem een lunch en daarna een lekkere douche. Na de douche rommel ik wat thuis en ga ik eten bij mijn ouders. Na de koffie ga ik weer naar huis. Een lekker chill dagje.

Zondag 
Ook zondag gaat het chillen gewoon door, ik doe in de vroege ochtend wat boodschappen en rommel weer verder, als vriendlief thuis is eten we een lekkere simpele pasta en kijken we heel Holland Bakt, daarna duiken we ons bed in en gaan we heerlijk slapen maken we ons klaar voor een nieuwe week!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.