Girl on a Mission: Een weekje niet!

DBBB5703-5BE0-4D9B-AD88-6B611D24A46E
De vierde week dat de maatregelen van kracht zijn! Ik begin er (eindelijk) aan te wennen al heb ik soms een moeilijke dag ertussen zitten maar voor nu valt het mee!

Maandag
Ik werk vanuit huis, maar omdat ik vrijdag al heel veel afrondend werk heb gedaan heb ik weinig te doen als ik opstart gelukkig ben ik uiteindelijk wel lekker bezig. In de middag rij ik naar het huis van mijn trainster, je kan namelijk bij hen een loopanalyse doen. Ik mag een aantal rondjes rondrennen op een sportveld terwijl ik gefilmd wordt. De resultaten worden later die week besproken. Daarna werk ik vanuit de tuin want het is best wel lekker, vervolgens komt mijn moeder nog even langs dus geef ik haar een kopje koffie. Ik merk dat mijn motivatie om te werken wat verder weg te zoeken is. Maar uiteindelijk krijg ik al mijn werk gedaan.

Dinsdag
Ik mag weer naar kantoor! Het is heerlijk weer en ik fiets lekker naar kantoor. Op kantoor ben ik de hele dag wel druk. Als ik om 16.00 uur naar huis fiets voel ik mij voldaan! Om 19.00 uur kijk ik de persconferentie van Rutte en ineens overvalt mij een gevoel van “meh” Ik merk dat ik de rest van de avond bijna niets meer uit mijn handen krijg en als ik iets doe dan heb ik daar maar een concentratie voor van 5 minuten. Ik baal er gewoon een beetje van. Vooral omdat ik de situatie niet zelf in de hand heb. Ik vind dat lastig om het los te laten, ik vind het bizar dat iets wat je met bet blote oog iet kan zien de hele wereld lam legt. Dat dus. Ik ga op tijd naar bed.

Woendag
Woensdag is geen wekker dag maar desondanks ben ik op tijd wakker, we hebben zo een schema dat rond 8 uur zelfs mijn buik begint te knorren omdat die ontbijt wil hebben! Dan maar het huis schoonmaken na het ontbijt. Ik feliciteer mijn schoonvader op afstand, hij is vandaag jarig en na een taartje op social distance ga ik naar mijn ouders, het konijn woont daar tijdelijk maar ik maak nog wel haar hok schoon. Zo kan ik makkelijk contact houden met mijn ouders en Lois verzorgen. Hierna gaan we lunchen en stap ik op de fiets op weg naar het centrum. Ik stop nog voor een klein babbeltje met een vriendin vanaf het balkon (op veilige afstand). Ik haal het avondeten en nog wat lekkers voor de Buns! Ik besluit daarna een rondje te gaan rennen, het kwik is inmiddels opgelopen tot 24 graden, nu weten we allemaal dat ik bij heel warm weer het niet zo goed doe! Dus dit rondje is al snel klaar en ik maak er een wandeling klaar. In de avond feliciteren we mijn zus op afstand, want ook die is jarig. Veel later dan gepland liggen we in bed!

Donderdag
Vandaag weer een thuiswerkdag, ik ben eigenlijk best wel druk! Ik plan flink wat afspraken in, ik maak een rapport af en werk nog wat dingen uit, tussendoor maak ik mijn boullion voor mijn soep. Als we gaan wandelen zien we dat er een Nintendo Switch verkrijgbaar is, deze willen we eigenlijk al heel lang, maar we hebben steeds excuses om hem te kopen, excuses hebben we niet meer, dus al snel zit dat ding in ons winkelwagentje. Snel afrekenen en wachten tot de bezorger! Na de wandeling ga ik nog even verder aan de slag. Uiteindelijk klap ik om 1600 uur mijn laptop dicht en ga ik lekker in het zonnetje zitten in onze tuin! Na het eten doe ik eigenlijk ook weinig en gaan we op tijd naar bed.

Vrijdag
Vandaag mag ik weer naar kantoor, want ondanks dat het goede vrijdag is moet ik toch werken. De dag gaat redelijk vlot ondanks dat er weinig werk is. Om 1600 uur zit mijn dag erop en fiets ik naar huis, het is weer lekker weer en we eten weer buiten! In de avond komt eindelijk DHL met onze Nintendo Switch, de rest van de avond proberen wij dan ook Mario Kart uit, waar ik genadeloos verlies van vriendlief! We gaan lekker naar bed en zaterdag is er weer een nieuwe dag.

Zaterdag
We beginnen de dag rustig, ik bouw eindelijk mijn Lego af van Harry Potter, eigenlijk verloop de hele dag rustig, we gaan een flink stuk wandelen, halen een ijsje en zitten weer buiten in de tuin. We doen weinig. Als de zon onder is gaan we naar binnen en kijken we LegoMasters terug. Hierna gaan we naar bed.

Zondag
Eerste paasdag, we ontbijten met gepaste afstand bij mijn schoonouders, chillen thuis wat en gaan daarna eten bij mijn ouders (alles met gepaste afstand, toch fijn dat dat nog kan). Eenmaal thuis lezen we nog wat en gaan we naar bed, inderdaad een heel chill weekje zonder trainen!

Deze week dus geen trainen, wat best apart is. Ik heb op dit moment weinig doelen omdat een groot gedeelte gecanceld is of verplaatst. Ik ben benieuwd wat de komende tijd alles gaat brengen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.