Girl on a Mission – een weekje uit

5188CE47-DCB4-44F0-B0BC-80AD0967790E

De laatste week van februari was niet echt mijn week! Op het weekend na, die was dan wel weer heel leuk!

Maandag
Vriendlief is terug vanuit Barcelona en ik ga iets eerder weg van kantoor even gezellig! Tijdens onze boodschappen krijgen we een flinke hoosbui op onze hoofden! Balen! In de avond sla ik de training over, ik voel mij niet fit en door een slechte nacht ben ik gewoon moe. Ik besluit af te zeggen! We kijken wat series en gaan op tijd slapen.

Dinsdag
Dinsdag sluimert alles een beetje door. Ik ben moe en heb eigenlijk nergens zin in. Het is niet zo heel erg want op dinsdag heb ik altijd een rustdag, we kijken verder wat series en gaan vroeg naar bed.

Woensdag
Ik ben vrij en kan uitslapen, dat lukt niet echt. Ik ga lekker aan de slag. Niet veel later duik ik met een boek op de bank. Ik haal bij mijn ouders een pakketje op wat ik heb besteld als ik met mijn moeder mee terug rij voelt de achterband niet echt top. Dit klopt! Want hij is plat! Dus bellen we mijn vader die de band vervangt, het is wel even lachen, gieren, brullen. Maar ik ben blij dat het geregeld is. In de avond staat er een buikspiertraining in de planning. Helaas voel ik mij nog steeds niet top fit!

Donderdag
Nog steeds ben ik niet top fit en at levert irritaties op aan beide kanten! Om vrede te bewaren besluiten we maar uit eten te gaan. Ik geef het weer de schuld dat ik niet fit ben! EN dat snappen we allemaal wel, iedere keer die regen het is echt verschrikkelijk! In de avond ga ik lekker op tijd naar bed!

Vrijdag
Eindelijk kan ik weer op de fiets naar mijn werk!! Het KNMI geeft code geef af voor gladheid, maar het valt mij mee, totdat ik ergens de bocht om ga, ik voel mijn achterband glijden maar weet nog net op tijd mijn voet op de grond te zetten en niet te vallen. Dit is mijn geluksdag! Na een werkdag ga k terug op de fiets en heb ik een flinke regenbui op mijn kop. Daar gaat mijn geluksdag! Zeiknat kom ik thuis! Gelukkig is vriendlief zo lief geweest om een droge broek klaar te leggen. Daarna krijg ik de mededeling dat vriendlief een gebraden kip heeft gewonnen via de lokale kippenkraam! Dus halen we snel patatjes en eten we lekker kop met patat. Daarna kijken we wat series en gaan we weer naar bed want morgen is het vroeg dag!

Zaterdag En inderdaad het is vroeg dag, we gaan met de trein naar Amsterdam. Vriendlief en ik hebben namelijk 1 doel! Een foto met Lewis Hamilton die vandaag in de Bijenkorf Amsterdam is. 
Om 10.00 uur gaan de deuren open en is het drommen om naar de eerste verdieping te gaan, daar is het gigantisch druk, omdat ik niet zo goed tegen drukte kunnen gaan we beneden wachten. Daar krijgen we dus de kans, we kunnen op de foto met Lewis Hamilton! Niet alleen kunnen we op de foto met hem, hij complimenteert ons ook nog met onze shirts (wij dragen TommyxLewis Shirts). Ons geluk kan niet op! We hebben eindelijk een foto van onze favoriete coureur. De extase duurt voor korte duur, want als de euforie weg is ben ik kapot! In de middag kijken we lekker een serie en doe ik een middagdutje terwijl vriendlief wielrennen gaat kijken. Ook in de avond doen we rustig aan want zondags gaan we op stap met vrienden

Zondag Ik ben redelijk op tijd wakker en na een ontbijtje ga ik douchen en chillen tot onze vrienden komen, we gaan met zijn vieren naar Bataviastad en dat is super gezellig. Ik koop nog een leuk jurkje en nieuwe laarsjes. Na onze inspannende shopsessie gaan we nog wat eten en nemen we weer afscheid van elkaar :(. Niet veel later zijn we thuis! Vriendlief kijkt voetbal terwijl ik mijn week indeel. Veel te laat ga ik naar bed! Dat ga ik morgen voelen! Maar het was het allemaal waard.

Een weekje uit qua rennen was wel heel fijn! Hoe ging jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.