Girl on a Mission: eindelijk weer een goeie week!

331A075E-52A0-49C3-9745-7B3A927A5F6D
Zo zonder evenementen is het maar anders! Ik mis het hutjemutje wachten op de start absoluut niet. Maar ik mis het samen zijn met andere mensen juist wel. Ik merk ook dat mijn motivatie een stuk verder weg is! En de chaos in mijn hoofd groot (iets met een verhuizing voorbereiden). Vandaar dat de afgelopen weken er geen Girl on A Mission online is gekomen! Trouwens ik heb toch niet zoveel gedaan! Maar afgelopen week leek het bijna weer op een normale week!

Maandag
Ik werk maandag thuis en ben eigenlijk de hele dag een beetje bezig! Dus ik ben blij als ik om 17.00 uur mijn laptop dichtklap! We maken een hapje eten en als alles gezakt is, is het tijd om om te kleden en richting de training te gaan! Daar staat een pittige training voor geschoteld! Uiteindelijk  loop ik die avond dus 11km! Dat was heel lang geleden dat ik die liep! ik ben blij dat ik het gedaan heb! Tijdens het stretchen merk ik wel hoe stijf ik ben! Ik weet dat dat vast komt van het weinige beweging op kantoor of thuis maar het is wel lastig.

Dinsdag
 Ik word nog stijver wakker! Oke ik ben er klaar mee! Ook vriendlief is er klaar mee! Ik ga naar mijn werk (helaas wel met de auto i.v.m. de regen. Na een werkdag is het redelijk droog en vriendlief en ik besluiten een flink stuk te gaan wandelen. Nou ja flink! Na 3.67 Km zijn we weer thuis. Hij gaat gamen en ik ga naar boven werken aan mijn stijfheid! Ik doe een lesje Yoga met Milou en daarna voel ik mij een stuk beter! Natuurlijk ben ik niet flexibel en is de Downward Facingdog nog altijd een prachtige uitdaging voor mij! Maar ik ben blij dat ik een begin heb gemaakt aan minder stijfheid! Niet veel later duik ik lekker mijn bed in!

Woensdag
Ik ben vrij! En het is ontzettend regenachtig! De hele dag voorspellen ze regen! Gelukkig heb ik een aardig to-do lijstje, want naast mijn wekelijkse klusjes wil ik de boodschappen inpakken voor het eerste weekje in het nieuwe huis, heb ik een berg wasgoed wat schreeuwt om gevouwen te worden en moet ik mijn nagels nog doen (aangezien ze ontzettend zijn gaan chippen). Eigenlijk staat er op de planning ook nog een ronde hardlopen, maar het weer zit echt tegen! Ik besluit mijn lopen in te ruilen voor een lesje Yoga! Ik doe Stretches for the inflexible! En dat is heel lekker! Het is een hele korte oefening maar ik ben alweer blij dat ik het gedaan heb.
Meestal heb ik op woensdag namelijk last van mijn bovenbenen als ik een zware training heb gedaan maar vandaag viel het mee, ik weet niet of het door de yoga kwam of niet maar ik ben ontzettend blij er mee!

Donderdag
Vandaag mag ik weer op kantoor werken, de hele dag ben ik in de weer, ik kan mij op kantoor een stuk makkelijker concentreren dan thuis, daarnaast is het ontzettend gezellig op kantoor, het wordt steeds een beetje drukker! Het is nog steeds niet mega druk maar je ziet wel iedere dag andere mensen! Ik moet op tijd weg want voor het eerst in 17 weken heeft vriendlief een afspraak! Hij gaat eten in Zoetemeer! Dus als ik thuis kom wisselen we van plek (ik ga uit de auto en hij gaat in de auto). Het is raar, want ik ben echt al weken niet meer alleen thuis geweest! Ik bestel wat sushi (I love Sushi!). Met de veronderstelling dat het wel even duurt voordat het komt. Niets is minder waar, in 20 minuten staat de bezorger al voor mijn deur! Die is vlot! Ik ga lekker zitten en ga facetimen met Margon, zo eten we toch bij elkaar ondanks dat er een afstand tussen zit! Niet veel later ga ik naar bed! Ik heb heerlijk genoten van mijn avondje alleen sinds tijden!

Vrijdag
Ook vrijdag mag ik weer naar kantoor! Het is rustig, ik ben voornamelijk bezig met handtekeningen verzamelen en dat gaat eigenlijk wel lekker! Ik ben blij als ik rond half 5 de deur achter mij trek! Ik heb weekend! En wat voor een weekend! Vriendlief heeft de smaak van uitgaan te pakken en gaat met vrienden naar de kroeg, ik nestel mij weer lekker op de bank voor een avondje slechte series. Daarna ga ik met mijn boek naar bed! Heerlijk! Niet veel later vallen mijn ogen dicht, ik word wakker omdat vriendlief thuis komt maar ik heb moeite om te vragen of het gezellig is geweest, dus slaap ik lekker door!

Zaterdag
Vandaag is echt een leuke dag, Celeste en haar vriend Hampus komen naar Houten en of ik ze een tour wil geven, ik heb vrijdags al een hele route uitgestippeld van rond de 15km en laat ze wat leuke plekken van Houten zien. Ik ga op de fiets en zij gaan lopend. Ik laat ze mijn favoriete route zien, het oude dorp, het rond, de wulven (want groen is mooi) via dit gaan we richting de Rietplas (want die huisjes doen mij aan Curaçao denken). We komen uit op 16km. Zij gaan weer naar huis en wij vertrekken na de lunch ook, we gaan richting Utrecht even wat dingen regelen. Daarna zitten we heerlijk thuis op de bank te chillen! Niet veel later komen Gabriella en haar man! Ik heb hun 17(!) weken niet gezien, we waren voor het laatst bij elkaar toen de lockdown werd aangekondigd en dat de restaurants dicht moesten! Dus ik stond te springen als een klein kind! Niet alleen omdat het natuurlijk super gezellig zou worden maar ook omdat ik eindelijk te weten kreeg of het een jongen of een meisje werd want: there is a bun in the oven bij Gabriella en haar man. En ik moet natuurlijk wel weten of ik haar zoon of dochter moet verpesten als die een weekend bij mij is. Op haar Insta kan je zien wat ze krijgen over een paar maanden. Na een hele gezellige avond met heel veel bijkletsen (want ja je moet toch wat na 17 weken). Gaan zij naar huis en wij naar bed! Bizar dat we weten dat dit onze laatste date is in dit huis! Maar dat geeft niets! We krijgen een mooie nieuwe dateplek er voor terug.

Zondag
Ik ben redelijk op tijd wakker en we zitten dan ook weer redelijk op tijd aan het ontbijt! Na het ontbijt gaat vriendlief weg op de fiets en ik ga een stukje hardlopen! Op het schema van Soc staat 75 minuten in zone 2-3 met iedere 5de minuut een halve minuut hardlopen.
Dit is wel lekker vandaag. Ik heb ook een schema van Have a Good Summer Run en ik mix ze een beetje door elkaar, de ene week doe ik meer Have a Good Summer Run en de andere keer doe ik meer Soc, dit is voor mij een ideale combinatie! Mijn idee is om een uurtje te gaan lopen en dan te kijken hoe het gaat, maar het gaat zo lekker dat ik uiteindelijk mijn training gewoon keurig afmaak! Aan het einde van de training heb ik er ruim 9,5km op zitten! Ik ben best trots op mijzelf dat ik ondanks mijn hersenen wat anders willen ik het toch vol weet te houden! Als vriendlief thuis is van zijn ritje gaan we eten. Na het eten is het alweer tijd voor de formule 1. We kijken hoe Lewis eerste wordt met een bittergarnituur. Omdat we daarna super vol zitten duurt het even voordat we gaan eten. Maar na het eten duurt het niet lang voordat we weer in bed liggen! Tijd voor een nieuwe spannende week!

Hoe was jouw week

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.