Girl on a mission: En nu?

IMG_2699
Berlijn is inmiddels afgerond, de laatste prikkels zijn verdwenen en ik ben weer normaal aan het rennen. Tijd om nieuwe doelen te stellen want 2019 is natuurlijk nog lang.

Mijn overige doelen voor 2019 een snellere basis creëren. Zodat ik kan uitbreiden naar een goede halve marathon in 2020. Ik wil altijd beste uit mijzelf halen en ook tijdens Berlijn. Ik weet dat ik op dat moment het beste uit mijzelf heb gehaald maar ik weet ook dat ik meer kan. Met een goede basis kan ik ook beter uitbreiden. Mijn basis tijdens Berlijn was zeker goed! Maar ik kan beter! Ik kan meer!

Qua wedstrijden heb ik niet veel meer op de planning, een paar 5 km wedstrijdjes en een leuke funrun (waar je volgende week meer over hoort en waar ik een leuke kortingscode voor je heb). Maar verder is mijn agenda nog erg open.

Waarom mijn agenda qua wedstrijden erg open is? Ik had alles gezet op Berlijn. Alles wat ik deed, deed ik in overleg met Petra van Lopen met een Lach. Ik schreef mij tijdens het trainingstraject van Berlijn in voor 2 wedstrijden, eentje tijdes het traject en eentje na het traject.
Tijdens het traject schreef ik mij in voor de CPC, nou iedereen weet hoe dat gelopen is, namelijk niet.
Voor na Berlijn schreef ik mij in voor 1 wedstrijd, de Vestingsloop in Den Bosch. Ik schreef mij in voor de 5km zodat ik in ieder geval na Berlijn nog blijf lopen.

Daarnaast heb ik nog 1 funrun op de planning staan en voor de rest is het leeg. Voor de Funrun moet ik toch wel wat gaan trainen. Dus dat ga ik ook maar doen.

Dus doelen voor 2019: Basissnelheid verbeteren zodat ik in 2020 toch weer een mooie halve marathon kan gaan lopen!

XoXo

4 thoughts on “Girl on a mission: En nu?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.