Girl on a Mission: Even een weekje rust

905D52DF-2918-4A16-BCA8-0BCE9995A1B9
Niet mijn beste week qua sporten! Maar mentaal was het een week waar ik mij redelijk goed voelde!

Maandag Ik werk thuis en eigenlijk ben ik best wel druk! Ik heb een overleg met mijn collega’s. In de avond zijn we nog druk met boodschappenlijsten en dergelijke! Uiteindelijk maken we nog een wandeling van 3km! Ondertussen maken we een foto van mijn Medal Monday! Afgelopen week heb ik mijn rondje ingestuurd voor Virtueelnl en afgelopen weekend kreeg ik mijn medaille! Het is een leuke manier om toch fit te blijven en soms net het beetje extra van jezelf vraag in deze wedstrijdloze tijden.

Dinsdag Dinsdag mag ik weer naar kantoor, het is een redelijke drukke dag. In de avond zijn we met wat dingen prive bezig. Weinig tijd om een wandeling te maken, gelukkig heb ik al gefietst vandaag! Toch een beetje beweging gehad!

Woensdag  Ik begin mijn dag bij de tandarts voor controle, na de controle maak ik het huis schoon, verder hang ik wat op de bank en ruim ik wat dingen op. Na het avondeten wandelen we nog een stukje en niet veel later hangen we weer op de bank.

Donderdag Ik begin de dag met thuiswerken, ik skype met collega’s en voer wat kleine klusjes uit. Rond half 4 ga ik even naar de action om verhuisdozen te halen, het weekend willen we de zolder op gaan ruimen.  Daarna is het tijd om rustig aan te doen! Ik speel wat Animal Crossing (zoals ik iedere dag even speel) en voor de rest doe ik weinig! Lekker genieten!

Vrijdag laatste dag van de week! En ik mag weer naar kantoor! De dag is best wel druk en ik ben blij als ik de deur achter mijn dicht trek! Weekend! In de avond doe ik dan ook weinig!

Zaterdag We ruimen de zolder verder op en pakken wat dingen in en over. De zolder opruimen werkt ontzettend op onze lachspieren want we hebben de afgelopen jaren nogal wat bewaard, van kaartjes tot een oude GameBoy we hebben het allemaal gezien vandaag. Hierna zijn we een paar uur zoet. De rest van de dag doen we weinig. We halen een burger bij de meneer Smakers Drive Thru en ik kan zeggen aanrader! Na het eten trekken we nog een keer onze wandelschoenen aan en trekken we de conclusie dat het niet onze beste week is qua sport. Beide hebben we last van zware benen dus een stukje rust is wel goed. Maar stiekem knaagt het wel aan mij want ik wil gewoon minimaal 2x in de week hardlopen en nu heb ik alleen maar gewandeld. In de avond appt mijn zus of ik zin heb om te gaan kickbiken morgen. Ik app terug dat dat een goed plan is! En niet veel later ga ik naar bed. 

Zondag Het is zondag super lekker weer! Vriendlief gaat wielrennen en ik fiets met mijn zus naar het huis van de trainer. Daar huren we 2 kickbikes en gaan we kickbiken. Kickbiken is dus niets anders dan steppen. Ik step goed met rechts en als ik links wil proberen ga ik bijna onderuit. Je snap het al lachen gieren brullen. 
Onze trainers hebben weer een leuke route uitgezet. Dit keer 2 hardloopschoenen. Mijn zus en ik gaan die steppen. Na de eerste schoen houden we even lekker pauze op een trappetje en na de tweede schoen ook. Daarna steppen we terug naar het huis van de trainers. Daarna gaan we nog een ijsje eten en niet veel later lig ik gedouched op de bank! Lekker dagje zo! De rest van de avond doen we weinig maar ik ben blij dat het begin van beweging weer is ingezet.

Hoe was jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.