Girl on a Mission: Gewoon lekker knallen

A1FEE3C8-122E-4CF6-B9E4-9AA70BA8E439
Een nieuwe week die gewoon lekker ging!

Maandag
Het is komkommertijd op mijn werk en ik ben dan ook wel heel blij dat ik mijn hardloopschoenen aan mag trekken aan het einde van de dag om te gaan trainen met Soesenzo. Na het inlopen is het plan om 8x een kilometer te lopen in diverse tempo’s.
Het gaat hard, ik loop de blubber voor mijn ogen, na 6km zie ik sterretjes en vind ik het prima voor vandaag! Ik heb dan uiteindelijk toch ruim 7km gelopen. En voel mij zeer tevreden

Dinsdag
Ook de dinsdag is het weer een saaie dag. Het plan was om te gaan wielrennen met vriendlief, maar mijn bovenbenen hebben een flinke prikkel van gisteren gehad. Daarnaast moet vriendlief met zijn fiets eigenlijk even naar de fietsenmaker, we besluiten een rustdagje te houden. En heerlijk rustig aan te doen.

Woensdag
Woensdag staat gelijk aan huishouddag! Daarna ga ik een stukje lopen bij ons in het park, het park heeft een baan van ongeveer 300 meter en is dus perfect voor mijn interval! Op de planning staat 2x5x400meter met 200 meter rust en 600 meter seriepauze rust. De eerste sessie begin ik al wat kramp te krijgen en tijdens mijn seriepauze zet ik mijn horloge ook maar even op stop en sprint ik naar huis voor een kleine pitstop. Daarna maak ik mijn tweede serie af.
Thuis staat mij een kleine teleurstelling te wachten als ik hoor dat ik (alweer) niet mee mag met de Anita meiden naar Munchen. Ik gun het de meiden die gaan van harte maar ik baal er wel van. Ik zou ook wel een keer een kijkje in het hoofdkantoor van mijn geliefde sportBH willen nemen, na 4 jaar ben ik daar wel nieuwsgierig naar, maar goed, mijn tijd komt nog wel.
In de avond gaan mijn vriend en ik samen naar de sportschool waar het redelijk rustig is en waardoor ik snel de apparaten door kon. niet veel later duik ik het bed in met een strepsil.

Donderdag
Donderdag word ik wakker met keelpijn, nee ik wil niet ziek worden en ik heb gisteren de laatste strepsil ingenomen! Stom!! Mijn hartslag is ook wat aan de hoge kant! Ik ga naar het werk en ook daar is het rustig, wel heb ik een kleine taak voor deze zomer, dus ik vermaak mij wel. Eenmaal thuis ren ik even snel naar de Etos en haal ik de hond van mijn ouders op. Ze blijft een paar uurtjes bij ons. Tijdens het eten kijken we Temptation VIPS. Niet veel later breng ik de hond weer terug naar huis en duik ik het bed in!

Vrijdag
Vrijdag na een werkdag vertrok ik richting Amsterdam, waar ik een eetdate had met Margon (@notanotherfitgirl). Ik heb met Margon al twee ruim twee jaar contact en elkaar maar 1x vluchtig gezien dus het was tijd om elkaar te ontmoeten. Daarnaast was er de Brooks Pride Run dus besloten we die te combineren! Over de Run komt nog een apart verhaal maar ik kan je vertellen dat ik de hele run met een dikke smile heb gelopen!
We verlieten als laatste ongeveer het pand (what else is new by Linda) en rond 23.45 lag ik in bed

Zaterdag & Zondag
Zaterdag en zondag plande ik rustdagen in qua sport. Ik was vroeg wakker dus ging naar de bakker en vervolgens de weekboodschappen. Daarna besloten we te lunchen bij Barista, een koffietentje met lekkere broodjes bij ons in de buurt. Vervolgens hadden we een relaxte middag waar ik nog wat achterliggende tijdschriften uit las. In de avond ging ik uit eten met mijn schoonfamilie.
Zondag begon rustig met een ontbijtje daarna mestte ik even twee kastjes uit mijn nachtkastje en mijn badkamerkastje zodat alles weer netjes opgeruimd was. Daarna gingen we kijken voor een badpak, tijdens mijn vakantie gaan we naar een waterpark, ik vind het dan prettiger om een badpak aan te hebben. Daarna gingen we op kraamvisite bij vrienden van ons. Eenmaal thuis was het tijd voor de formule 1. We sloten het heerlijke weekend af met een BBQ en ik ben weer opgeladen voor een nieuwe week!

Hoe was jouw week?
XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.