Girl on a mission: Gewoon leuk!

B4972F99-E885-4863-B5CE-F1B4116EA4CF
Gewoon een lekker weekje waar alles lekker en leuk was.

Maandag
Maandag na een lange werkdag begin ik met de training met de IronCube. We mogen boksen en ik vind het heerlijk om na een lange werkdag al mijn energie eruit te gooien. Ik ga zo hard dat mijn trainster vraagt: heb je een fijne werkdag gehad, want je gooit alles er in. En dat klopt! Ik gooide alles er uit. Daarna gingen we met de hele groep naar een rondje waar we op diverse manieren het rondje uitvoeren. Hierna gaan we weer lekker terug en omdat het de herstelweek is eindigen we de avond met thee/water en arretjescake! Een prima einde van de dag.

Dinsdag
Dinsdag hou ik zoals gewoonlijk een rustdag. Lees ik heerlijk mijn boek. Eigenlijk heel lekker

Woensdag
Woensdag begin ik eerst met het huishouden. Ondertussen heb ik mijn wekelijkse gesprek met Gaby (lang leven de onbeperkt bellen abonnementen). Gabriella zegt nog: Jij gaat Glee kijken en komt niet meer van de bank. Ze krijgt gelijk. Als ik van de bank af kom is het het moment dat ik naar de dierenarts moet voor Lois. Ze krijgt haar jaarlijkse inentingen. Waar ze normaal de hele behandelkamer op zijn kop zet. Gedraag ze zich voorbeeldig! We behandelen haar sowieso op de grond maar als de arts haar inentingen klaar maakt kruipt ze bij de assistent op schoot en blijft ze daar voorbeeldig zitten! Het enige wat ik kon uitbrengen. DAT DOET ZE ANDERS NOOIT!
Vol verbaast vertel ik het tegen vriendlief die keihard lacht! De rest van de avond is Lois boos op mij. Niet om te kopen. Dus accepteer ik dat maar. Van lopen komt er trouwens niets meer.

Donderdag
Donderdag krijg ik een telefoontje van vriendlief: Hij moet overwerken. Het is donderdag en ik ben moe. Ik moet een pakketje ophalen en als ik check of ik mijn legitimatie bij mij heb zie ik dat de Hummus door mijn tas is gesmeten. Ik begin half te huilen. Gelukkig weet mijn moeder het schoon te maken. Uiteindelijk eet ik heel laat en ga ik lekker met mijn boek op de bank

Vrijdag
Ook vrijdag moet vriendlief lang werken, maar ik eet dit keer bij mijn ouders, het is een hele gezellige avond. Maar ik ben ook wel weer blij als vriendlief thuis is, we gaan op tijd naar bed want morgen gaat de wekker weer vroeg.

Zaterdag
De wekker gaat dus vroeg. We hebben een aantal punten gekregen in het dorp waar we goed kunnen intervallen en deze worden vandaag geopend met een sprint estafette door Soes Enzo. Ik heb mij opgegeven om de te lopen, ik mag de 200 meter lopen en loop met een van mijn trainsters die er als een haas vandoor gaat, ik probeer er nog bij te halen, maar zij is aanzienlijk sneller. Het geeft niet het is een spelletje en uiteindelijk zijn we maar 1 seconde langzamer op de kilometer. Stiekem best netjes.
Als ik thuiskom van dit spelletje spring ik snel onder de douche en ga ik met vriendlief naar de stad. Ik heb langzaam een nieuwe garderobe nodig en met tassen vol kom ik dan ook thuis. Ik pik nog even snel een pakketje op bij mijn ouders, want mijn gewonnen schoenen van Brooks zijn binnen! Als een kind zo blij! Als we thuis komen zijn we echt kapot! We halen snel wat eten en ploffen de rest van de avond op de bank!

Zondag
Deze nacht ging de klok een uurtje terug en ik ben redelijk vroeg wakker, we zitten ook nog redelijk vroeg aan het ontbijt dus ik ga lekker op tijd naar buiten om hard te lopen. Ik merk dat het fris is! Een korte broek gaat nog wel maar ik moet toch echt lange mouwen aan. Ik besluit voor dat ik ga rennen dat een rondje van 5km voldoende is en welk rondje het wordt. Maar als ik loop langs het kanaal loop ik zo lekker dat ik besluit mijn rondje te verlengen en nog een stukje te verlengen. Uiteindelijk kom ik na 7.5 km helemaal blij binnen! Dit was een heel fijn rondje! Ik ga douchen en doe samen met vriendlief boodschappen. Na de boodschappen duik ik voor een klein tukje op de bank. Na het avondeten kijken we Formule 1 en gaan we op tijd naar bed om ons klaar te maken voor een nieuwe week!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.