Girl on a mission: goede en slechte dagen

5ABF3235-DEB2-43F2-97EC-76EF676D882F
Weer een nieuwe week om te shinen! Nadat vorige week goed geeinidigd was, probeerde ik dat deze week gelijk vast te houden

Maandag
Oef! Als ik maandag opsta voel ik wel dat ik iets gedaan heb! Mijn bovenbenen hebben het zwaar, gelukkig is er monsterweer voorspeld en ga ik met de trein naar mijn werk. Na mijn werk maak ik eten klaar en als dat gezakt is begin ik te twijfelen of ik ga lopen. Buienradar zegt dat het de hele training zal gaan regenen en buienalarm zegt dat het droog blijft. Ik besluit buienalarm te volgen en ga toch naar trainen.
Bij de training is er maar een klein groepje maar dat weerhoud de trainer niet om rustig aan te doen. Op de planning staat fartlek en de speeltuin biedt een uitstekend middel om te trainen daarvoor (als in een hoop heuvels). Na de training voel ik dan ook mijn bovenbenen. Na een douche duurt het ook niet lang voordat ik in dromenland ben.

Dinsdag
Als ik dinsdag opsta voelen mijn bovenbenen de heuvels, oef dat heb ik lang niet gedaan, het voelt wel lekker! Het weer daarintegen is niet zo lekker, dus ga ik met de trein naar mijn werk. Ik weet gelijk ook weer waarom ik geen treinmens ben, de drukte en het wachten, in plaats van een half uur ben ik gewoon een uur onderweg! Balen! Na mijn werk vlieg ik weer naar huis. En na het eten ga ik even aan de slag met mijn foamroller, ik heb wat last van diverse knopen in mijn benen en begin daar nu ook last van te krijgen tijdens het lopen, tijd om er wat aan te doen, na 20 minuten voelen mijn benen een stuk beter en neem ik mij voor om dit vaker te doen.

Woensdag
Woensdag word ik verkeerd wakker. Ik ben al moe als ik opsta en voel mij de hele dag bleh! Om op dat moment maar over mijn zelfbeeld te zwijgen. Ik baal van alles en iedereen als ik in de avond wil gaan hardlopen komt het met bakken uit de hemel en krijgen we ook nog een portie onweer. Ik besluit maar wat te gaan tekenen.

Donderdag
Als woensdag slecht was, dan bereikte ik donderdag een dieptepunt. Alles wat (als grapje of niet) afgelopen jaar was gezegd zat mij dwars. Ik wijd niet te veel meer uit over deze dag.

Vrijdag
Of ik nou wil of niet, ik moet mijn schouders er maar even onderzetten. Dus ga ik aan de slag. Bezig met wat kleine dingetjes op kantoor en na een werkdag fiets ik weer naar huis. vriendlief kwam mij ophalen met de racefiets, dus de e-bike was meer dan welkom, want anders kon ik hem niet bijhouden, vrijdagavond is datenight en ik besluit ook even wat positieve rust te pakken.

Zaterdag
Vriendlief gaat naar het wielrennen kijken in Den Haag en dat betekend dat ik een groot gedeelte van de dag voor mijzelf heb! Ik besluit als eerste een rondje te gaan rennen, op het schema staat 70 minuten met iedere 10de minuut een versnelling. Na 50 minuten zit ik er redelijk doorheen, ik besluit een uur te lopen, maar na een uur denk ik: Nou die laatste 10 minuten kan ook wel! En dus maakte ik de volle 70 minuten vol. Het was een pittige run. Na de run was het tijd voor een lunch en een kopje koffie bij mijn moeder. Daarna had ik even een lekker rustmomentje op de bank. Waar ik eigenlijk bijna niet meer vanaf kwam.

Zondag
Zondag was het een heerlijk rommeldagje. Na een hele lange ochtend besloten we na de lunch even naar de Ikea te gaan, we hadden nog wat dingetjes nodig, daar kwamen we natuurlijk weer naar buiten met meer dan we nodig hadden. We loste wat kleine klusjes op en gingen in de avond weer vroeg naar bed.

Klaar voor een nieuwe week!
Hoe was jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.