Girl on a Mission: here comes the sun

D75D3AB7-485B-46DC-85FF-E10DB087D93F

Een nieuwe week met mooie fijne temperaturen en ik genoot daar heel erg van!

Maandag
Ik ben vrij vandaag we moeten wat dingen regelen omdat we natuurlijk gaan verhuizen. Hierna lunchen we snel langs de weg (gelukkig kan je van alles afhalen) en gaan we door naar Utrecht even naar de Nike Oulet. De rij lijkt gigantisch maar na een half uurtje zijn we toch binnen. Ik ontdek een voordeel. Het is heerlijk rustig in de winkel! Want er zijn niet meer dan 20 man binnen. Als we thuis zijn hangen we even op de bank maar eten we redelijk vroeg. Na 10 weken zonder is het eindelijk weer tijd voor een groepstraining met SOC. Het is wennen om weer in een groep te trainen ook vind ik het lastig om anderhalve meter afstand te houden, de tempo’s liggen best wel verschillend dus je moet achter je kijken voor je kijken en naast je kijken. Door dit alles kan ik niet echt lopen om mijn hoofd leeg te lopen en slaat de twijfel toe of ik er niet beter aan doe om nog even alleen te trainen. Na een heerlijke douche smeer ik mijn kuiten nog even in want deze stonden in de ochtend al onder spanning en ga ik lekker slapen, ik heb ook niet lang nodig voordat ik diep in slaap val, dat is dan wel het voordeel van zo een training.

Dinsdag
Dat ik getraind heb in de groep is te voelen! Ik heb een spierpijn! Maar goed, dat gaat vast wel over! Vandaag werk ik weer op kantoor, ik ben de hele dag eigenlijk wel bezig en om 17.00 uur trek ik vermoeid de deur achter mij dicht! In de avond gebruik ik heerlijk mijn massagekussen voor op mijn benen! Lekker genieten!

Woensdag 
Het is woensdag lekker weer, ik rommel wat in huis en rond de tuin. Na het eten besluit ik te gaan hardlopen omdat het aan de warme kant is ga ik lekker duurlopen. Op de planning staat een rondje van 50 minuten in lage hartslag, het tempo lig niet hoog maar als ik thuiskom voelt het heerlijk!

Donderdag
Het is Hemelvaart en we zijn vrij het wordt een hele warme dag! We zitten al vroeg buiten, omdat we pas laat de zon krijgen is het in onze tuin heerlijk uit te houden. Als de zon komt zetten we de parasol op. We BBQ maar daarna gaan we even naar binnen, we kijken wat YouTube series en vriendlief gaat op de fiets bij een vriend wat drinken. En ik besluit niet veel later om met een boek naar bed te gaan! Ondanks dat ik weinig gedaan heb ben ik op een of andere manier heel erg moe!

Vrijdag 
Een groot gedeelte van de mensen zijn na hemelvaart vrij. Ik niet. Ik mag gewoon naar kantoor! En daar ben ik eigenlijk best wel druk. Als ik rond 1400 uur de deur achter mij dichttrek ben ik blij dat ik naar huis mag. Ik ben gewoon een beetje gaar! In de avond maken vriendlief en ik nog een wandeling, na de wandeling kijken we Onward de film en niet veel later gaan we lekker slapen!

Zaterdag 
Op de planning staat eigenlijk een rondje wielrennen maar met windkracht 5 lijk mij dat gaan goed idee. Vriendlief maak de bovenverdieping schoon en ondertussen vouw ik de was weg. Na dit alles gaan we lunchen. Na de lunch stappen we op de fiets naar ons favoriete koffietentje. Daar halen we een kopje koffie en die drinken we in de zon op terwijl we mensen kijken. Via een omweg fietsen we weer naar huis en daar chillen we keihard.  Na het eten is het tijd voor Legomasters. Wij zijn daar giga fan van (natuurlijk moet dat wel) en ik stel voor om in ons nieuwe huis een brickroom te maken. Helaas kopt vriendlief terug dat ik dan wel mijn kantoor moet opgeven dus dat gaat hem niet worden! Na ons wijntje en biertje gaan we naar bed! 

Zondag 
Als ik wakker wordt voel ik hem al: dit wordt een hangdag! En dat wordt het ook echt! Na het ontbijt hang ik op de bank en lees ik mijn boek uit. Daarna ga ik over op de Switch en app ik wat met Margon. Daarna hang ik wat op de bank en uiteindelijk ga ik met veel moeite mijzelf aankleden. Nou ja aankleden…ik verwissel mijn pyjama om naar een sportbroek en een trui en plof weer op de bank. De middag gaat eigenlijk best wel snel. Ik ben lekker bezig met het plannen van de week als ik ineens zie dat het al tijd is om eten te maken. We eten namelijk pannenkoeken! Meestal bak ik er een stuk of 8, die eten we eerst op en dan gaan we eten en daarna bak ik de rest op. Dit keer gaan de pannenkoeken helemaal op. Daarna ploffen we weer op de bank! We kijken nog wat slechte series en gaan daarna naar bed. Eigenlijk een hele fijne zondag!

XoXo 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.