Girl on a mission: It fun to workout?!?

99DC8E41-939B-459E-BE85-8407609564F5

Een weekje waar ik plezier kreeg in de sportschool.

Maandag
Maandag zit ik op kantoor en open ik via mijn mobiel instagram, ik zie een bericht dat Simone (@SimoneRunsAround) mij getagd heeft in een bericht. Ik heb via BrooksBest Fest een paar schoenen gewonnen. Ik kan mijn geluk niet op.
In de avond is het snel eten en vertrek ik op tijd naar de sportschool waar we verzamelen voor een looptraining. De training (om te lopen) begint om 20.00 uur maar daarvoor kan je altijd mee doen met een half uurtje buikspieren of iets wat er op lijkt. En daar wil ik eigenlijk zo veel mogelijk aan mee doen. Na dit half uurtje is het weer tijd voor een stukje rennen. De training was redelijk rustig, onze trainster had de halve marathon in Eindhoven gelopen, daardoor liepen we heerlijk rustig, wat wel heel fijn was, ik kon rustig naar haar verhalen luisteren terwijl we de kilometers weg rende.

Dinsdag
Dinsdagochtend voel ik mij eigenlijk top, geen spierpijn! Ik voel wel dat ik wat gedaan heb, maar het voelt goed! Als ik thuis ben van mijn werk krijg ik een appje van Margon (@notanotherfitgirl) haar werk heeft een startbewijs over voor de 8km en of ik zin heb om met haar mee te lopen. Ik ben gelijk enthousiast maar ik moet even overleggen met vriendlief. Hij vind het geen probleem, maar ik moet dan wel mee naar de sportschool vandaag. Oke, geen probleem! Hij gaat conditietraining doen en ik train mijn armen, balans en buik. Na een lang uurtje zijn we weer klaar en kunnen we naar huis.

Woensdag 
Woensdag is aan het huis werk dag. Ik doe het huishouden, heb mijn wekelijkse telefoongesprek met Gaby (@gaby_runs_the_world) en aan het eind van de dag krijg ik een mailtje van Margon om mij in te schrijven voor de 8km. In de avond ga ik naar de kapper om mijn haar te verven en te knippen.

Donderdag
Donderdag vind ik altijd een lastige dag. Het is meestal heel druk op mijn werk en aan het einde van de dag ben ik dan ook moe! Ik ga vroeg mijn bedje in.

Vrijdag
Als ik vrijdag na een lange werkdag thuiskom is vriendlief al thuis en heeft die eten gemaakt. Heerlijk, ik plof op de bank en doe (eigenlijk) weinig.

Zaterdag
Zaterdag slaap ik eerst een soort van uit. Als ik wakker ben en mijn e-reader wil pakken zi ik dat deze de geest heeft gegeven. We maken een retourzending aan en sturen hem terug. Daarna doen we wat boodschappen en stappen we op de trein naar Utrecht. We gaan lunchen bij Ted’s en het eten is daar ook echt heerlijk! Na het eten doen we nog een rondje stad en koop ik niets (de wonderen zijn de wereld nog niet uit). Als we thuis komen maak ik gelijk mijn fiets schoon, ik ben door de bagger gereden en mijn fiets is echt te smerig! Hierna hangen we nog wat op de bank. Na het eten kijken we een documentaire en vind ik het heerlijk als ik daar mijn mening over kan geven (en dat doe ik graag). Het plan was om daarna nog een film te kijken maar helaas kwam dat er niet meer van. Ik pak mijn tas in voor de volgende dag en ga naar bed.

Zondag
Ik slaap die nacht super onrustig en als mijn vriend vraagt hoe laat mijn wekker af gaat mompel ik om 7.00 uur. Mooi zegt die want het is al 7.15. Ik schiet mijn bed uit en kom ruim op tijd aan bij Brooks waar Margon op mij wacht! Vandaag Loop ik de 8 kilometer met Margon, een uitgebreid verslag van de middag (en ochtend) in Amsterdam volgt nog. Als ik eenmaal thuiskom haal ik samen met mijn vriend ingredienten om pasta te maken. Niet veel later kijken we een vlog van Annemerel waar ze Chinees haalt en hebben we allebei trek in Chinees, dus de spullen voor de pasta verdwijnen in de koelkast en we bestellen Chinees. 
We kijken nog expeditie Robinson en hierna vertrekken we naar bed om weer een frisse start van de week te maken.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.